https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Gábor Boér ni več trener lendavske Nafte

25.4.2023  

Gábor Boér ni več trener drugoligaške Nafte iz Lendave.

40-letni Gábor Boér je člansko ekipo NK Nafta 1903 vodil od 1. januarja 2022. Pred tem je deloval kot trener pri več ekipah v 2. madžarski ligi (Békéscsaba, ETO FC Győr, Budafok), 10 mesecev pa je vodil člansko ekipo kluba ZTE FC v 1. madžarski nogometni ligi. Boér se na klopi Nafte ni izkazal, saj Lendavčane zapušča na osmem mestu lestvice. K odhodu so tako verjetno botrovali slabi rezultati, saj so Lendavčani v spomladanskem delu zabeležili le eno zmago in en remi, ostalo so bili poraženi.

Sedaj že nekdanji trener Nafte se je preselil v Zalaegerszeg, kjer je s 24. aprilom postal glavni trener madžarskega ZTE-ja.

»Naš cilj za prihodnje obdobje je jasen, ostati moramo v prvi ligi in osvojiti pokal, ki je mejnik v življenju kluba. Ne gre samo zame, gre za klub in mesto. Zelo pomembna je enotnost v slačilnici in delo, ki nam bo pomagalo pri doseganju ciljev. Trenutni negativni niz moramo obrniti in se vrniti na pravo pot; ta ekipa je v sezoni večkrat dokazala, da zna igrati dobro in ima resen zagon. Moramo prevzeti ekipo v dobri kondiciji za zadnjih nekaj krogov, naša naloga bo pretresti ekipo in znova prikazati igro, polno samozavesti," je Gábor Boér povedal za spletno stran ZTE-ja.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.04.2023 ob 16:07 Polana. gost

      PREPOZNO ---- mi ni več do Nafte preveč zamer do Madža.. trenerov in igralcev in nisem edini . Sem ugotovil - li da brez teh tekem tudi gre . Uprava z takimi potezami je zaslužna za našo utojitev do NAFTE.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2023 ob 18:56 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.04.2023 ob 20:28 gost

      Kaj bo te Boer v Zte v prvi hungaria liga delal, če je še v naši drugi ligi vse pušil. Pa zraven v Zte naj vzame še vseh devet talentiranih madžarskih igralcev. Čas je, da se naša Nafta vrne nazaj magari v tretji ligi brez tujcev.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.04.2023 ob 22:49 gost

      Naj vzame še Požgaja s sabo..............

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.04.2023 ob 7:23 AJAJAJAJAJ gost

      Baje se pripravlja selitev v Mursko Soboto, v Muro. Kuzmič se baje "tepe" za njega, ker je spoznal, da je Grabić "rupa".

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.