https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Med poostrenim nadzorom po pomurski avtocesti s hitrostjo 168 km/h

28.04.2023 ob 10:10  

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so včeraj, 27. aprila 2023, v času od 8. do 13. ure izvedli poostren nadzor cestnega prometa na pomurski avtocesti A5, počivališče Dolinsko Sever s poudarkom na upoštevanju odredbe o omejitvi prometa ter meritve hitrosti z merilnikom Multaradar CD.


V nadzoru je bilo ugotovljenih 14 kršitev voznikov tovornih vozil zaradi neupoštevanja določb odredbe o omejitvi prometa in 16 kršitev prekoračitve največje dovoljene hitrosti na avtocesti. Največja izmerjena hitrost je bila 168 km/h, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Foto: Policijska uprava Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.04.2023 ob 16:06 gost

      Da boš imel Adija tako dragega se pa res ne boš peljal 100 po hitri cesti. Ker to ni avtocesta proti Lendavi čeprav bi morala biti koliko tovornjakov gre vsak dan. Ampak ko se je delala ta kao,,,,, avtocesta,,, je ne gdo imel preglobok žepe in so se odstavni pasi znašli v njegovih žepih. Vemo gdo je bil takrat minister gospod Žerjav in desna vlada. Kera stiska sodnike za,,,, jajca,,, če ni po njihovo.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.04.2023 ob 19:00 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.04.2023 ob 17:27 gost

      Mene bolj zanima kako mu je to uspelo pri taki gneči na tej cesti.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.