https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Sedem prometnih nesreč, vlom v hišo, tatvina motorja

30.04.2023 ob 7:00  

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali sedem prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, devet kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu ter tri primere povoženja divjadi.

Včeraj malo pred 16. uro se je v Ljutomeru zaradi odvzema prednosti zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa. Slednji je na kraju nesreče podlegel poškodbam. V naselju Stara cesta je kolesar pri vožnji po klancu navzdol izgubil oblast nad kolesom ter padel in se pri tem huje poškodoval.

S področja kriminalitete je bila obravnavana goljufija, vlom v hišo in tatvina kolesa z motorjem znamke Tomos, z registrsko številko MS A1-554. Na pomurski avtocesti je bil kontroliran tuj državljan, policisti pa so med postopkom ugotovili, da v vozilu prevaža šest tujcev, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop v Republiko Slovenijo. Vsi tujci so zaprosili za azil.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in sedemkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov nista pomirila, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo pogostejše na pomurski avtocesti.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.04.2023 ob 9:21 kilonja gost

      Sedem prometnih nesreč...kaj debelemu se je traktor 7 - krat prek glave zapeljal ? Pa nič ni haska, razen obrabe amortizerjev na traktorju se ni zgodilo nič :( .

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.04.2023 ob 10:19 gost

      Policija lahko meri hitrost 100 krat pa nikoli nebo dobila tistih bedakov keri divjajo keri telefoniraj keri se v ogledala gledajo med vožnjo keri jejo in pijejo med vožnjo keri pišejo sporočila med vožnjo itd.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.04.2023 ob 10:21 gost

      Trakture imajo samo kulaki keri se z njimi vozijo na parado v Ljubljano. Pa od države zahtevajo še en traktor ali po možnosti kak dragi prestižni avtek.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.