https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Kolesar pod vplivom alkohola, prometna nesreča, zatajitev

01.05.2023 ob 6:15  

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, tri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru ter šest primerov povoženja divjadi. 

Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bil zasežen osebni avtomobil. Zoper kolesarja, ki je vozil kolo pod vplivom alkohola in ni upošteval prepovedi nadaljevanja vožnje, je bilo odrejeno pridržanje.

S področja kriminalitete je bila obravnavana zatajitev. V Ljutomeru so policisti zaustavili tujega državljana, kateri je v vozilu prevažal tujca, ki sta pred tem v Slovenijo vstopila nezakonito.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki je ob intervenciji policistov s kršitvijo nadaljeval, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.05.2023 ob 6:49 gost

      Malo za tak praznik razgajanja. Vse povsod so bili kraovi pikniki alkohol je tekal v potokih.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.05.2023 ob 9:09 gost

      Z kolesom naduvani je pa verjetno bil Lendavski nandek

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.