https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Obravnavali dva vloma in zanemarjanje mladoletne osebe

04.05.2023 ob 6:40  

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče, od katerih se je ena končala s telesnimi poškodbami, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter devet povoženj divjadi.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina, zloraba bančne kartice, zanemarjanje mladoletne osebe, sum ponarejanja denarja, vlom v hišo in vlom v stanovanje.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.05.2023 ob 9:11 gost

      Včeraj v Ljubljani bi tudi morali popisati in kaznovati ujskaca upokojencev Rupara. Keri je prav največji krivec da upokojenci imajo take penzije. Ker je takrat sedel v vladi Janeza Janše ko so sprejeli tako bizaren zakon proti upokojencem. Samo ti starček ne vidijo da ji Rupar in Janša iz ozadja spet izkoriščata za svoje interese kako Janšo spraviti nazaj na vlado. In gdo je najbolj primeren zato da ga izkoristita upokojenci keri sploh ne vejo zakaj jih posili vozijo v Ljubljano za n sendvič in en sok pingo.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2023 ob 9:46 gost

        Ti bedak šli so za sebe , za svoje višje pokojnine ne za Ruparja in ne za Janšo . Takrat se še je dalo živet sedaj pa je prišel čas, ko pokojnine ne zdržijo več te draginje .Soseda pa prosi ,da ti osveži spomin v preteklost in , da si boš vsaj enkrat z pametnim komentarjem prislužil pohvalo ! Ja hudič je to , če živiš sto let za opicami ! 9:11

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2023 ob 9:56 gost

        9:11 Borili so se tudi za tebe , ki sediš za računalnikom in po cele dneve nabijaš neumnosti ....biti pa bi jim moral hvaležen gnoj namaren

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.05.2023 ob 9:39 gost

      Joj, joj, kakšni gnev in jeza, samo eni bi lahko hodili v Ljubljano na shode, samo eni bi lahko zavajali ljudi, bog ne daj, da se kje pokaže kakšen starejši človek, potem je že vse narobe. Če nimate kaj drugega pisati in komentirati, raje ne pišite nič.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.05.2023 ob 9:47 gost

      9:39 srb piše toliko v vednost ob 9:11

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.05.2023 ob 10:30 gost

      Z kmečkim puntom in včerajšnim protestom upokojencev že 4 x se je pokazalo kako podpora pada Musarci in Golobu . Slika pove vse brez komentarja !

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.05.2023 ob 10:32 gost

      Ja res je SRAMOTA STA ZA DRŽAVO OZIROMA DRŽAVLJANE 10:30

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.