https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Murski Soboti zasegli avtomobile trem voznikom

05.05.2023 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, dve prometni nesreči z materialno škodo, dve kršitvi javnega reda in miru ter osem primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete je bila v Radencih obravnavana zatajitev, v Murski Soboti pa tatvina v eni od trgovin in dva primera zlorabe bančne kartice.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

V Murski Soboti so bili trem voznikom, ki so vozili brez ustreznega vozniškega dovoljenja, zaseženi osebni avtomobili.

Od včeraj zjutraj je pogrešan 59-letni Rudolf Radošič iz Ižakovec. Od doma je odšel s kolesom, ki je bilo kasneje najdeno pri reki Muri. Pogrešani je visok okrog 180 cm, suhe postave, s čelno plešo in kratkimi lasmi. Oblečene je imel temno modre hlače in večbarvno majico z dolgimi rokavi. Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o pogrešani osebi prosimo, da to sporočijo na tel. št. 113, na anonimno telefon Policije 080 1200 ali na najbližjo policijsko postajo.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Gornja Radgona.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.05.2023 ob 7:58 NIČ KOMENTARJEV O KRALJICI gost

      Bravo Pomurec, svoboda govora je v Sloveniji ustavna pravica, zakaj se ne dovolijo komentarji o kraljici (predsednici NEKATERIH SLOVENCEV, levičarjev, komunistov itd ostali za njo ne obstajajo) Imamo v Sloveniji diktaturo ? Ali so politiki zaradi nas ali pa mi zaradi njih ? VSAKA KRITIKA JE ZA NJIH SOVRAŽNI GOVOR IN TO JE DIKTATURA.

      27 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.05.2023 ob 8:08 gost

      Bravo!!!! 7:58

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.05.2023 ob 8:22 gost

      Posel z zasezenimi avtomobili je policiji odlicno zalaufal.. Ocitno je to postalo njihovo glavno delo. Drzava na nek nacin mora dobit kes. Dobro pa sluzijo tudi avtovleka, ki odpelje avto in leznina, kjer avti stojijo. Ti dvoji odlicno sodelujejo z policijo in imajo korist od tega. Hvala vam policija, da nas scitite pred temi barabami, ki nas ogrozajo in nehote nimajo podaljsanega vozniskega dovoljenja, ker ti smrtno ogrozajo prebivalstvo in to veliko bolj kot pijani soferi in motoristi, ki drvijo skozi naselja. Vsaka cast nasi fenomenalni policiji. Ponosen sem na vas. Zeloooooooooooooooo!!!!!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.05.2023 ob 8:31 gost

      Kaj misli policija na podlagi hujskanja upokojencev proti vladi. In to iz strani rupara keri je že v parlamentu bil vulgaren proti ženskam. Kere bi on kot politik takrat gladal v mednožje žensk. Bil je v zaporu 5 krat obsojen sama zloba ga je in v ozadju taga vulgarnega in hujskanja upokojencev pa stoji stranka SDS z vele vodijo Janušem groznim. Keri pa je največji krivec zato da upuojenci imajo penzije manjše kot bi lahko imeli. Zdaj jih pa bo hujskala proti vladi samo za svojo korist da pride do prestola kerega so mo pa prav Slovenci odvzeli z volitvami. In to zato ker je sramotil vse Slovence v svetu in jih tretiral kot,,,, glupi narod,,,.

      8 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2023 ob 8:40 gost

        kakšen rupar mene hujska, če imam malo penzijo, pa me golob ne *ebe pet posto, ne da mi uskladitve penzije z inflaciijo, mene hujska moj denarnica, kera je vedno bole tenka

        16 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.05.2023 ob 8:50 gost

      8.34,,,, tele hlapčevso SDS debil ali si slep kaj se dogaja v svetu. Včeraj so vsi strokovnjaki zdravstvi povedali gdo daje zgld mladini. Bolani politiki kerim ja samo do svoje,,,, bolane riti,,, in za prestol kerega so izgubili z volitvami. Hujskajo pa tiste upokojence kere so prav oni oškodovali. In to so Januš grozni, Rupar, keri je bil v zaporu ker je kradel davkoplačevalski denar prav od upokojencev kere posili vozi v Ljubljano na štrajk. Keri je žalil ženske v parlamentu z vulgarnim nastopom pred celim parlamentom da jih je potrebno pogledati v mednožje. In zdaj prav te upukojenke hodijo na štrajk kerega on organizira verjetno ni jim zdaj gleda na štrajku v mednožje dedeki pa zraven gledajo in pijejo pivce. Ta so ljudje keri širijo sovraštvo med Slovenci že 30 let SDS stranka z vele debilom umskim bolnikom. Kere vsak dan gledamo po svetu z orožjem v rokah in streljajo vse povprek.

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.05.2023 ob 8:54 gost

      8.40,,,, tele debilno prav Rupar in Janša sta bila na vladi ko so sprejeli zako o tvoji penziji 54 procente. Štekaš konj. Pa tudi zdaj se ne gre za tebe in penzijo ampak za Janševo rit da bi sedel na vladni stolček. Tvoja žena in ti pa verjetno hodita na štrajk da Rupar gleda mednožje tvoje žene. Kot je to željo imel ko je bil z janezem Janšo na vladi.

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.05.2023 ob 8:59 gost

      Vse ženske kere hodijo na štrajk kerega organizira Rupar. Hodijo zato da njim Rupar gleda v mednožje. Moški pa zato da so veseli ker njim to ni treba. Kajti Rupar je poznam potem da rad pogleda v žensko mednožje. Ko je bil v vladi Janeza Janše je imel o ten vulgarne početju govor v parlamentu.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.05.2023 ob 9:03 gost

      Ni nobenega dvoma, da te je Jansa gor napravo. Rupar pa ti je ocitno krstni boter, ki je zelo pozorno gledal v mednozje tvoje mame. Zato si pa danes glup, kot vsi volilci Holoba.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.05.2023 ob 9:16 gost

      Mene ne zanima Rupar, zanima me pa previca in dostojne pokojnine. Zato sem na protesti v Ljubljani.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.05.2023 ob 9:31 gost

      ZOKI , EJ ! A SI ŠE TLE ? MAM IDEJO ! DE , DE , KAR POVEJ , ROBI ! KOT SEM JAZ SLOVENCE,,, PREPRIČAL ,,,,, V GEN - iju , DA IMAJO SONČNO ELEKTRIKO , JIH MORAMO ZA DREKOVOD NA KLEČAH PREPRIČATI , DA SMO VODO V RESNICI OBOGATILI Z ,,,, MINERALI,,!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      05.05.2023 ob 9:51 gost

      Nihče ne dobi višjo penzijo kot si zasluži. Pa čeprav vas upokojence zavaja ta zapornik in 5 krat obsojeni Rupar keri je prav on in Janez Janša kriv da imate take penzije kot jih imate. Za svojo penzijo je poskrbel kera je že 3.000 tisočake za vas keri mu držite rampo na štrajku ga pa boli,,,, kurac.,,,,.kajti to ni borba za upokojence ampak boj za Janeza Janšo da bo prišel nazaj na oblast in van upokojencem še enkrat zmanjša penzijo kot sta že z tem kriminalcem Ruparom to naredila.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      05.05.2023 ob 9:55 gost

      Ja moški pa zato da to nebo potrebno njim delati.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.