https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Danes popoldan znova možnost lokalnih neurij

07.05.2023 ob 9:40  

Po nevihtno pestri soboti s krajevnimi nalivi, sodro in drobno točo, je pred nami še bolj pestra nedelja. 

V večjem delu Slovenije nas razveseljuje sončno vreme in visoke temperature. Zaradi močnega majskega sonca se čez dan poveča nestabilnost ozračja, saj se zrak v višinah ne ogreje tako močno kot po nižinah. Posledično nastaja kopasta oblačnost, iz katere se razvijejo krajevne plohe in nevihte.

Včeraj so nekatera območja na vzhodu države, večji del Zasavja, Celje in Maribor, zajele zvečer nevihte z močnimi nalivi, točo in vetrom.

Danes tudi burno vremensko dogajanje

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne in zvečer bodo v notranjosti Slovenije nastale krajevne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 26 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci. Kot včeraj bodo nevihte tudi danes lahko postregle s točo. 

Zaradi velike nestabilnosti ozračja in oslabljene hladne fronte, ki se nam bo bližala od severa, je pozno popoldne in zvečer na severu in severovzhodu Slovenije zelo verjeten nastanek večjega nevihtnega sistema, ki ga bodo spremljali močnejši nalivi. 

Obeti za prihodnje dni

V ponedeljek bo večinoma oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Najnižje temperature bodo od 9 do 14, najvišje dnevne od 14 do 18, na Primorskem do 22 stopinj Celzija. V torek bo zmerno do pretežno oblačno, a povečini suho vreme. Še bo pihala šibka burja. V sredo bo oblačno, dež bo od zahoda zajel vso Slovenijo, ohladilo se bo. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2023 ob 12:50 gost

      Kje pa so avioni proti toči? Spet mora vse uniciti,da se odgovorni zbudijo.Res več ne razumem tega.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.