https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

NLB zapira pet poslovalnic, eno tudi v Pomurju

09.05.2023 ob 12:20  

Konec maja bodo poslovalnice NLB Koseze, Mirna, Prevalje, Trzin in Rogašovci svojim strankam še zadnjič odprle svoja vrata, so sporočili iz NLB.

V NLB že dlje časa opažajo, da se navade uporabnikov spreminjajo, saj le ti vse pogosteje uporabljajo mobilne in digitalne načine poslovanja, ki so veliko bolj enostavni, varni in priročni. Spremenjene navade so tudi razlog, da so se odločili, da v letu 2023 nadaljujejo z optimizacijo njihove poslovne mreže, zato bodo 31. maja zadnjič svoja vrata odprle naslednje poslovalnice: Koseze, Mirna, Prevalje, Rogašovci in Trzin. 

Na svoji spletni strani navajajo, da so svoje stranke o spremembi že obvestili in poskrbeli za prenos poslovanja v drugo njim najbližjo enoto. Ta prenos strankam ne bo prinesel nobenega dodatnega dela ali stroškov. Poudarjajo pa še, da bodo bankomati ob enotah, ki jih zapirajo, za zdaj ostali. Tako bodo njihove stranke lahko na njih še vedno dvigovale in polagale gotovino, pregledovale stanje na računu in zastonj plačevale položnice. 

Nemoteno bančno poslovanje ter osebni stik z bančnim uslužbencem bodo občinam Mirna, Prevalje in Rogašovci omogočili v prihodnje z rednimi obiski NLB Mobilne poslovalnice Bank&Go, tj. banke na kolesih. Urnik in vedno sveže informacije bodo strankam na voljo na njihovi spletni strani. 

Zaprtje poslovalnice je za manjšo lokalno skupnost velikokrat velik udarec, ki je pogosto pospremljen zelo čustveno. 

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.05.2023 ob 13:09 gost

      Začelo s CMERANJEM, nadaljuje s SSLOBODO. 😅😂🤣

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.05.2023 ob 16:32 Štef gost

        Crkni tele Janševo, kaj pa ima bilo kera vlada s tem, NLB to že leta počne in zmanjšuje stroške, če pa še v cerkev hodiš ti pa ni mogoče očitati

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.05.2023 ob 13:40 gost

      Pravilno! Le kaj bo v tej vukojebini banka?

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.05.2023 ob 16:45 gost

      Štef se ti ne zdi ,da z besedami kar močno pretiravaš ? Kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade je pregovor !

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.05.2023 ob 19:56 gost

      In gdo drugim vsem Slovencem jamo koplje debil SDS Januš grozni in njegovi hlapci. Zato pa gubi vse volitve kot po tekočem traku. Res je luzer pa to ni ugotovil 30 let kako dolgo je Slovenija samostojna. To je isto ko v srednjem veku niso smeli kralju povedati da se je v hlače posral.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.05.2023 ob 19:58 gost

      To si pa res dobro spesnil.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.05.2023 ob 18:47 gost

      štef ti crkni tele kučanovo - golobeče.Najprej sanirati banke zdaj pa jih bojo zaprli ČISTO PO SOCIALISTIČNO.HE he he he tu zdaj imate vašega svobodnega holoba.Pa kar plesat in plesat .

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.