https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Iz garaže ukradel motorni žagi in agregat

08.12.2011 ob 7:17  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, devet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega red in miru, tri primere povoženja divjadi, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih, vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja zasegli osebni avtomobil in pridržali enega kršitelja.

V eni prometni nesreči se je ena oseba lahko telesno poškodovala. V ostalih treh je nastala samo gmotna škoda. 

Na področju kriminalitete so obravnavali pet tatvin, dva vloma in dve ogrožanji varnosti. V dveh primerih so obravnavali tatvino predmetov iz hiše in tatvino goriva z bencinskega servisa. V enem primeru pa je neznanec iz garaže ukradel dve motorni žagi, ter električni agregat. Na Cvenu je neznanec vlomil v gostinski lokal, ter ukradel menjalni drobiž in cigarete. V Veliki Polani je neznanec vlomil v starejšo nenaseljeno stanovanjsko hišo. Pregledal je notranjost in hišo zapustil.

V tej zvezi občane opozarjamo, da so pozorni na pojav sumljivih oseb, da zaklepajo vhodna vrata stanovanjskih hiš in objektov. Prav tako zaklepajte pomožne prostore kot so garaže, priročne delavnice in kleti. S svojimi dejanji ne vzpodbudite tatov in vlomilcev, da obiščejo prav vas. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se kljub intervenciji ni hotel pomiriti je bil pridržan.   

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti pogosteje opravljali na relaciji M. Sobota – Lendava.    

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.