https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otroci ustvarjajo na veseli zimski ustvarjalni pravljici

Rakičan  

V Dvorcu Rakičan so za otroke pripravili veselo zimsko pravljico, kjer lahko otroci ustvarjajo razne novoletne in božične okraske ter spoznavajo šege in anekdote primerne za ta čas.


Vesela zimska pravljica-ustvarjalne delavnice za ustvarjalne otroke na Dvorcu Rakičan poteka ob petkih v mesecu novembru in decembru. Ustvarjalni otroci izdelujejo razne novoletne in božične okraske, od vlivanja svečk, oblikovanja adventnih venčkov, izdelava voščilnic, darilnih vrečk, angelčkov, snežink do peke božičnih piškotov.

Otroci so nam zaupali, da se na teh delavnicah zabavajo, sprostijo, saj imajo tudi posebno sobo, kjer se lahko igrajo, predvsem pa se naučijo novih ustvarjalnih tehnik, ki jih bodo lahko uporabili tudi doma z družino.

Ustvarjalne delavnice so začinjene z duhom veselega decembra z glasbo, pripovedovanjem pravljic in šeg ter anekdot. Poskrbljeno pa je še za prigrizek in napitek, posladkajo pa se tudi s piškoti, ki jih sami spečejo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.