https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Deželaka Junaka na dobrodelni poti pozdravili na Tišini

03.06.2023 ob 9:40  

Deželak bo s svojo ekipo na poti po Sloveniji od 31. maja do 9. junija, ko bo tako kot že vsa leta doslej zbiral sredstva za otroke v stiski, ki si počitnic ne morejo prislužiti. Dobrodelna akcija, ko Deželak s svojim prevoznim sredstvom obkroži več krajev po Sloveniji in naredi več sto kilometrov za otroke, bo letos potekala že devetič.

Miha Deželak je zaradi svoje dobrodelnosti že leta znan pod vzdevkom Deželak Junak. Svoj naziv bo opravičil tudi letos. V sredo, 31. maja, se je namreč ponovno podal na dobrodelno pot po Sloveniji, s katero zbira denarna sredstva za otroke iz socialno ogroženih družin.

Danes Deželak Junak kolesari po četrti etapi, ki poteka po Pomurju. Jutro je začel v Gornji Radgoni in nadaljeval skozi Radence do Tišine, kjer so ga pričakali občani. Predstavnika PGD Tišina in župan Občine Tišina Franc Horvat so Deželaku izročili bon v vrednosti 150 evrov in tako prispevali svoj kamenček v mozaik zbiranja sredstev za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin.

"Hvala gasilcem, vedno stopite zraven z nami v tej akciji. Tudi sami ste prostovoljno gasilsko društvo, pa vendar prispevate tudi nam. Zelo lepa gesta in hvala," je dejal Deželak. "PGD Tišina in druga društva so v preteklih dveh tednih znova pokazali, da takrat ko se jih potrebuje, stopijo skupaj," je še dodal Horvat.

Pot bo nadaljeval proti Puconcem, Murski Soboti, Ljutomeru, Veliki Nedelji in zaključil dan na Ptuju.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2023 ob 10:48 Gay is Not OK gost

      POMAGAM5 na 1919

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.06.2023 ob 16:19 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.06.2023 ob 11:04 čehov gost

      plehkoumni osladneži na tem radiu 1, minute ne morem poslušat njihove frekvence

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.06.2023 ob 14:55 gost

      Ta vaš Deželak pa ni znal narediti intervjuja z Klarksonom .In on je junak ha,ha ........

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.06.2023 ob 15:05 gost

      Ha ha ha,,,, ti bedak pa raje zapri svoj kljun. Kajti s tem ko ga odpiraš samo kažeš iz kakega debilnega legla prihajaš. Seveda desni debili kot kažete kjer se pojavite Janša Rupar hujskač upukojencev kerim je pra on in vele pizdek keri že 30 let v politiki ni mrdno z kurcem za Slovenijo. Edino kar je naredil je sramota v Evropi in svetu. Prekleti ščurki desni keri so upokojencem ukradli penzije zdaj pa jih ta debil bolan uporablja za svoj ščit proti vladi. Na silo jih vozi v Ljubljano potem pa na njihovih plečih izvaja agresijo nad novinarji nad vsemi ki so tam slučajno. Škoda da ni Hojsa keri bi mu malo podkurila z vodnim topom in strupenimi plini. Kot je to počel v prejšnji vladi Janeza Janše da je protestnike preganjal po Ljubljani.

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.06.2023 ob 16:01 gradišče gost

        15:05...................Ka pa je tebi ? Vrejme odi na tebe ? Ka mejšaš tű politiko Janšo pa Hojsa in Ruparja ? Prav je ,da se Rupar gor prosi in dela shode ,ker Golob misli ,da je država in prebivalci njegova last . Njegovi klečeplazci so samo takši telebani in budale ,kak si tij in tebi enaki .Kak pa shajaš z zdravilami ?Izgleda ,da bo ti moral doktor dvigniti dozo bole močno ,da prime v nasprotnem te sigurno ,čaka Ormoš ali pa Hrastovec ,ker ti ne falij več ,dosti .

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.06.2023 ob 15:43 gost

      Pa ga niste usmerili proti Petanjcem da bi videl katastrofalno stezo če je neboste sproti asfaltirali bomo nadaljnjo gradnjo zaprli

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.06.2023 ob 21:05 Udfhdj gost

      Zakaj se tudi tukaj delimo na pol in se nemoremo zediniti kaksni izkoriscevalska marketing mongoloida sta avdic in dezelak, ki izkoriscats neuk narod??!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.06.2023 ob 14:33 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.