https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi ta konec tedna pestro dogajanje v Pomurju

08.06.2023 ob 17:40  

Pred nami je pester konec tedna z raznolikim dogajanjem v Pomurju. Za vas smo zbrali nekaj dogodkov in prireditev, na katere se lahko odpravite.

Petek, 9. junij 2023

Obujanje rave-a/Awakening of the rave

MIKK vabi na prvo edicijo popolnoma novih, techno dogodkov v Murski Soboti. Kot prvi se bodo predstavili okoliški, izjemno talentirani in nadobudni DJ-ji: Øscura (Odranci), Ømnius (Radenci) in Dunya (Veržej). Vabljeni v MIKKov klubski prostor v petek od 22. ure.

Sobota, 10. junij 2023

Prleška gibanica

Društvo Kelih vabi na kulinarični pohod Prleška gibanica 2023. Skupinski start pohoda bo ob 9. uri v Parku doživetij v Križevcih pri Ljutomeru. Na poti bodo postojanke z odlično prleško kulinariko, vini in toplo malico. Cilj poti je v Parku doživetij, kjer se bo nadaljeval zabavni in kulturni program ter razglasitev rezultatov najboljše prleške gibanice.

Gasilska veselica z ansamblom Aktual

PGD Bogojina vabi na gasilsko veselico v ŠRC Bogojina. Ob 15. uri bo povorka gasilcev, od 17. ure sledi zabava z ansamblom Aktual.

Gasilsko tekmovanje za pokal Železnega vrelca in Luka Basi

PGD Šratovci v soboto od 17. ure vabi na gasilsko tekmovanje za pokal Železnega vrelca in veliko vrtno veselico z Luko Basijem in Weekend bandom.

Festival domačih sort z odprejto kujnjo in Alfi Nipič - Prestavljeno

V soboto bo na dvorišču Geza pub-a v Beltincih med 10. in 18. uro potekal festival domačih sort s podelitvijo priznanj pridelovalcem. Glasbeni program bo popestril Alfi Nipič.

Nedelja, 11. junij 2023

15. Langašijada

Turistično društvo Lipa vabi na 15. Langašijado, v nedeljo ob 14. uri pri vaško-gasilskem domu v Lipi. Vabljeni na tekmovanje v pripravi najboljšega krompirjevega langaša.

12. Vidov kolesarski maraton

Zavod za okolje in turizem Dobrovnik vabi na Vidov kolesarski maraton, ki bo potekal v nedeljo s startom ob 10. uri na Bukovniškem jezeru v Dobrovniku. Maraton bo potekal po ustaljenih progah dolžine 5, 30 in 60 km.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2023 ob 19:20 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.06.2023 ob 19:58 AAAAAAAAAAAAA gost

      Luka Basi tou je brezvezni pacient samo ga mejte.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.06.2023 ob 22:38 eva gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everyone. Work for three to eight hrs. a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month. Weekly payments.................... 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.06.2023 ob 10:07 gost

      Lipa pa Langaši. Samo zasmojeno sranje in drdi prepečeni obročeki sama maščoba da o njihovem krompirju sploh ne govorim.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.06.2023 ob 14:50 arham gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour……>www.cash.hiring9.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.