https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Soboški dnevi v mestni park privabili obiskovalce

25.06.2023 ob 7:50  

S poletjem so se v mesto vrnili tudi poletni glasbeni festivali. Včeraj je bilo na Soboških dnevih pestro, za kar so poskrbeli Leteći odred, S.A.R.S. in Leopold I.

Tudi včeraj je bilo na Soboških dnevih, ki se v Murski Soboti odvijajo med 20. in 29. junijem, pestro. Nastopili so številni uspešni glasbeniki. Z različnimi glasbenimi zvrstmi pa je bilo poskrbljeno za vse glasbene okuse.

Dogajanje se je začelo že ob 19. uri s predstavo za družine Zabavni posli. V igri je nastopil večkrat nagrajeni klovn Fraser Hooper iz Nove Zelandije, ki je razveselil občinstvo vseh starosti. Ob 20. uri so na odprtem odru ponovno dobili priložnost mladi glasbeniki, ki so ogreli obiskovalce.

Na glavnem odru v mestnem parku je ob 21. uri nastopila hrvaška pop skupina Leteći odred. O njihovi priljubljenosti priča več deset tisoč prodanih albumov, več zlatih in srebrnih prodajnih naklad ter trikrat napolnjena dvorana Doma športov Zagreb. Njihove najbolj priljubljene skladbe so med drugimi Sanjao sam moju Ružicu, Studeni in Od Prevlake do Dunava. 

Za njimi je ob 23. uri na glavnem odru nastopila zasedba S.A.R.S., ki sodi med najpopularnejše glasbene skupine v Srbiji, zelo priljubljena pa je tudi pri nas. Le kdo ne pozna uspešnic Perspektiva, Buđav lebac, To rade, Rakija, Ana, Bojana, Ratujemo ti i ja in Lutka? Na koncertu so postregli s svežimi skladbami in starimi hiti.

Sobotna noč je minila v ritmih hiphopa. Na grajskem dvorišču je nastopil Michael Leopold - Leopold I. in Drügi. Leopold I. je duhoviti gornjeradgonski jezikavec, ki v tekstih portretira malega človeka. Odstira zavese na fluorescentnih fasadah urejenih podeželskih hiš in na videz popolnim družinam kuka v krožnik po nedeljski maši. Svojo pot na slovensko glasbeno sceno si je utrl s serijo žanrsko raznolikih pesmi, ki jih je izdal v zadnjih dveh letih: Nesen, Unikat, Povej, Pleše po svoje, Edino in Kinderšpil. Vse skupaj je zaokrožil na svojem prvem albumu Dobro jütro. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2023 ob 9:25 andrej gost

      Nič drűjgoga kak deca iz OŠ .Sranje od sranja ne zanimivo

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2023 ob 20:22 eva gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everyone. Work for three to eight hrs. a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month. Weekly payments.................... 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.06.2023 ob 12:19 gost

      Vsi iz OŠ

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.06.2023 ob 15:50 dlb gost

      dobro je bilou! :))

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.