https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Izolski raper Drill navdušil radgonsko publiko

23.07.2023 ob 14:47  

V sklopu Radgonskega poletja je v petek, 21. julija, na odru Mladinskega centra, v organizaciji Študentsko - mladinskega kluba Klinka in Mladinskega centra Gornja Radgona, nastopil izolski raper Drill z gosti.

Andrej Bučar, ki ustvarja pod umetniškim imenom Drill, je enaintridesetletni raper iz Izole, tekstopisec, producent, režiser lastnih videospotov in ustanovitelj glasbene založbe Komora. Je eden izmed najbolj prodornih imen na slovenski rap sceni. S svojimi drznimi besedili, edinstvenim stilom in mnogimi sodelovanji je pridobil številne oboževalce tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Zadnji album Rojeni da blestimo je naznanil s kar z devetimi videospoti za pesmi DIY, Rojeni da blestimo, Vrhovi in prepadi, Nokia, Mladi samo enkrat, Razred zase, Proti soncu, Po dežju ter Bedni narod.

Maja letos je s singlom Momentum napovedal izid šestega istoimenskega prihajajočega solo albuma, ki bo izšel jeseni. Skladba govori o zagonu glasbenika, ki je potreben, da doseže svoje cilje in nagovarja poslušalce, da je treba verjeti vase ter da so sanje dosegljive. Jeseni se obeta nov projekt, in sicer izid prvega slovenskega rap dokumentarca o rap turneji.

Rojeni da blestimo in Drillov novi singel, skladba z naslovom Momentum:

Tudi tokrat Drill ni bil edini na odru, s hip hop ritmi sta ga spremljala nadobuden izolski producent in raper Out-Lot in Axel, raper iz Pirana, znan po svojem provokativnem in humorno zabavnem stilu rapa. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.07.2023 ob 21:58 eva gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.