https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Branilec zapušča črno-bele

22.7.2023  

Iz NŠ Mura so sporočili, da se po letu dni od Fazanerije poslavlja Srđan Kuzmić, ki se seli v vrste danskega Viborga.

Kuzmić, ki se je lani maja iz Ilirije preselil k Muri, zapušča čarno-bejle. Kapetan slovenske reprezentance do 19 let je z dobrimi igrami v čarno-bejlon opozoril nase, v zameno za odškodnino pa se seli v vrste danskega Viborga. Kuzmić je za Muro v vseh tekmovanjih zbral 27 nastopov.

»Za mano je leto dni v Muri, ki mi bo za vedno ostalo v spominu. Prvič sem se spoznal s prvoligaškim nogometom, žal mi je le, da nismo uspeli priti v kvalifikacije za evropska tekmovanja. Rad bi se zahvalil navijačem, ki so nam vedno stali ob strani, zdaj bom tudi jaz tisti, ki bo pesti stiskal za Muro. Hvala tudi vodstvu kluba, ki mi je pred letom dni dalo priložnost, da lahko igram v klubu kot je Mura in da lahko zdaj svojo kariero nadaljujem na Danskem,« za klub pove Srđan Kuzmić.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura za klub pove: »Srđan je že ob prihodu k nam pokazal, da je nogometaš, ki bi lahko hitro prerasel okvirje slovenske lige. Njegov razvoj v Muri je samo še napredoval in hitro se je začelo povpraševanje zanj s strani drugih klubov. V zadnjih dneh je na naš naslov prišla ponudba, ki je zadovoljila tako klub, kot igralca in odločili smo se, da mu omogočimo korak naprej v karieri. Zahvaljujem se mu za to, kar je v tem letu dni dal Muri in mu želim vse dobro na Danskem«.

Foto. arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2023 ob 13:15 betmen gost

      ODŠKODNINA????POSLOVNA SKRIVNOST???ZAKAJ???ČE SO VSE PLAČE JAVNE IN DOSTOPNE,ZAKAJ POTEM TO TAKA SKRIVNOST V SLOVENIJI???NIKDAR SE NE VE TOČEN ZNESEK,ZAKAJ???

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.07.2023 ob 15:57 AJAJAJAJAJ gost

        200000 plus morebitni bonusi plus baje procenti od druge prodaje. Če je vse to res. Pa vseeno, malo. Mura MORA prodajati, ker ni denarja za plače. Še lahko pričakujete odhode, brez skrbi.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.07.2023 ob 15:32 Orljof sin gost

      Orljof sin kaže, da se danas počinje potop črnih grint. Uhhhhhhh hudo bo.........danes 0:3 za Domžale!!!!

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.07.2023 ob 15:56 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Eno povem,tisti,ki ste za Muro,ste primitivni "seljaki-govedo vaško".

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.07.2023 ob 23:33 Mura gost

      Za kuzmiča 5000 tisoč evrov Klepač pa ouru pa vsaki 100€

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.