https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Lidija Bačić odprla Pomurski poletni festival

30.07.2023 ob 7:10  

Včeraj, 29. julija je v Veliki Polani nastopila Lidija Bačić, ki je s svojim koncertom odprla Pomurski poletni festival - PPF, ki bo trajal vse do 5. avgusta. Pred nastopom ene najbolj uspešnih hrvaških pop glasbenih izvajalk, pa je za plesno vzdušje poskrbela skupina Weekend Band.

Prvi dan je nastopila pevka Lidija Bačić in poskrbela za neverjetno zabavo.

Lidija Bačić je hrvaška pop izvajalka, ki je zaslovela z nastopom v drugi sezoni Hrvaškega idola.

Nekaj let kasneje je izdala svoj prvi album, v več kot 10 letih uspeha na glasbeni sceni pa je sodelovala z glasbeniki in skupinami, kot so Mladen Grdović, Luka Basi, Grupa Vigor in ostalimi. S svojim glasom in stasom se je na Pomurskem poletnem festivalu predstavila z vsem dobro znanimi pesmimi »Viski«, »Kaktus«, »Prokleto dobro ljubiš«, pa tudi z malo novejšimi hiti »Mucho loco«, »Adrenalina« in »Ratata«.

Pred nastopom ene najbolj uspešnih hrvaških pop izvajalk pa je za ogrevanje poskrbela skupina Weekend Band.

Tudi danes se lahko odpravite v Veliko Polano. Plesišče za večerno dogajanje bo najprej ogrela skupina Misteri, nato pa bo sledil koncert Vilija Resnika z bendom.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.07.2023 ob 7:47 gost

      Kam ta svet gre. Neokusno nemoralno nespoštljivo. Samo da se pokasira. Otroci pri 10, 15 letih pa v transu zaradi ene pol pevke kera pa itak ne poje ampak samo odpira usta malo za hec. Se pravi plejbek za veliko denarja. Bedaki slovenski pa plačujejo. Res sramota. Vsaj bi se naj potrudila in zapela nekaj v živo za tako velik denar.

      45 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.07.2023 ob 7:44 Anonimno gost

        Pa to se vam zdi nespoštljivo ,pa ni res da poje plejbek ampak v živo,ste jo sploh videli v živo NE in ste tu najbolj pametni jaz vem ker sem jo videl in je res vredu oseba.Pa pokasira že veliko ampak če bi znali računati mora vse te v skupini plačati in vožnja to pa ste pozabili.lp

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.07.2023 ob 8:12 tipično gost

      za ŠTRKO SELO s strani hrvakih pevačev, golota, plejbek in trans mladine, od katerih so eni komaj nehali dzdati, pa že "ribajo" proizvod savinjske doline - hmelj z dodatki, ki se mu pravi PIVO. Danes zvečer po spanju to nadaljujejo in tako 8 dni, torej v povprečju 6 dni pijani. In kaj starši, nekateri enako, drugim se pa jebe za "dečico", glano da uspe slovnsko poletje v štrkovem selu.

      25 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.07.2023 ob 7:47 Anonimno gost

        Pa kakšna golota pa kaj je z vami ljudje pa kje vi živite 100 let nazaj pa kaj mislite da bo do vrata zaprta al kaj. Ona se pač normalno in moderno oblači.lp

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.07.2023 ob 9:53 gost

      Lidija Jebačič, kaj je to za pevke, nikdar čul...bog nebeški, ka se vse plazi po prekmurski ravnici.

      23 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.07.2023 ob 11:05 gost

      Ta Lidija je bila poseben izbor debeluha občinskega šerifa. Kajti on ni pristal na noben pošteni drugi izbor za otvoritev kot to napol oblečeno,,, kozo,,,,.

      16 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.07.2023 ob 14:20 ....... gost

      žalostno je, da nam prireditelji uvažajo pevke, ki mislijo da z goloto dosežejo to, kar ne zmorejo in vejo - petje namreč. Napumpane balone lahko kupiš v kitajski trgovini in si jih natakneš v guzico.Prevara, prevara in prišel bo pevec, ki bo mogoče prej padel, kot bo prišel do odra, mislim na Grdoviča, plejbek bo pa itak naredil svoje....

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.07.2023 ob 14:54 gost

      Ko norci imajo denar,pametni služijo pravi pregovor no in res je tako.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.07.2023 ob 15:04 gost

      To si želi mladina , zabave , pohajkovanje , alkohol ostalo jih ne zanima ! Vedno smo govorili na mladih svet stoji , sedaj pa temu ni tako ,,,, žur je njihova prihodnost ,,,, iz te moke ne bo kruha !!!!!

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.07.2023 ob 17:46 obnovljivi vir gost

      Nekoč nekaj , danes TOTALNA NULA !!! Poletni poneumljeni kraval !!!!!!!!!!!!!!!

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.07.2023 ob 19:56 gost

      Kako nesmiselno, Pomurski festival odprla nekakšna Lidija Bačič. Logično bi bilo, da na Pomurskem festivalu ponudijo kaj prekmurskega ali vsaj slovenskega, vsaj na otvoritvi.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.