https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Skupina Flirrt in Žan Videc na Radgonskem poletju

29.07.2023 ob 12:00  

Minuli petek so na Radgonskem poletju 2023 gostili skupino Flirrt in izjemnega mladega glasbenika Žana Videca.

Pevec Žan Videc je odličen vokalist in multiinštrumentalist iz Maribora, ki s svojo glasbeno skupino izvaja žanrsko zelo raznoliko glasbo v stilu "pop - soul", ob kateri s svojim očarljivim in močnim glasom pridobi prav vsakega poslušalca.

Prepoznaven je po energičnem nastopu, saj glasbeno vzdušje na svojem koncertu popelje do vrhunca. Na njegovem koncertu lahko slišite priredbe izvajalcev Eric Clapton, Chris Stapleton, Prince, Aretha Franklin, James Brown, Alicia Keys, Paolo Nutini, Elvis Presley, Maroon 5, Stevie Wonder, Bill Withers, Ed Sheeran, CeeLo Green, Daft Punk in drugih svetovnih nepozabnih glasbenih velikanov. Na koncertu so se mu pridružili kitarist Žan Bračun, pianist Roman Sarjaš, basist Goran Sarjaš in bobnar Matej Horvat.

Leta 2009 se je skupina Flirt ponovno zbrala. Imenu Flirt so dodali črko R, saj niso v isti zasedbi: Flirrt. Od stare zasedbe Flirt sta se ji vnovič pridružila vokalist in avtor pesmi Rok Lunaček ter bobnarka Katarina. K rednim članom pa se je pridružil kitarist David Stritar.

Šesti album Izpod kovtra je hkrati tudi prvi akustični album skupine, ki naj bi po besedah članov nastal kot posledica sodelovanja z Juretom Longyko v oddaji Izštekani. Ob 20. obletnici skupine, leta 2017, je izšel prvi del dvojnega albuma Jekyll&Hyde. Prvi napovednik dvojnega albuma je bila pesem Ne trezen, ne pijan. Drugi singel je bil duet z Janezom Zmazkom - Žanom, pesem Z levo nogo vstat. Sledil je singel, ki je swing, jazz, pop, etno pesem Nekoč sva se pa rada imela, pri kateri so fantje sodelovali s priznanim harmonikašem, Juretom Torijem. Temu je sledila parodija Kristina, za katero je skupina posnela tudi video. Nato pa so znova izdali singel z Juretom Torijem z naslovom Nimaš kaj za zgubit, sledil je še singel Punca v belem. Zadnji singel pa je nostalgična pesem 20 let nazaj.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.07.2023 ob 21:22 eva gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.