https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Nika Zorjan: Hvala, Pomurci, najboljši ste!

Ljubljana, 18.12.2011 ob 22:05  

Mlada pomurska pevka Nika Zorjan se je uvrstila v finale oddaje Misije Evrovizije. To ji uspelo že po glasovanju gledalcev, tako da ni bilo potrebno nastopiti v dodatnem nastopu in čakati na odločitev sodnikov.

V finalno oddajo, ki bo potekala 8. januarja 2012, bodo poleg Nike nastopili še Eva Boto ter dvojčici Nika in Eva Prusnik.

Ekskluzivno za Pomurec.com pa je Nika podala tudi prvo izjavo: "Hvala vsem Pomurcem, najboljši ste! Občutki so fenomenalni, v bistvu se še sploh ne zavedam, kaj sem dosegla, neverjetno. Hvala vsem, ki ste glasovali zame."

Foto: RTV Slovenija

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. bono1
      18.12.2011 ob 23:27 bono1

      Nika vedno bomo glasovali zate, ker si enostavno najboljša in imaš najlepši vokal, pa vse zvrsti glazbe lahko poješ. ČESTITAM, le tako naprej.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Chevapcic
      19.12.2011 ob 8:32 Chevapcic

      .. vauuuuu, kak je dobro bilauj .. super Nika .. ;) .. joj, una pesem od Maje Keuc mi je tak všeč, uno, k je pri balonih zapela .. vau, vau .. všečkam .. ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. kviki
      19.12.2011 ob 9:07 kviki

      včeraj je ljudstvo izpadlo veliko bolj kredibilno od komisije. že od samega zučetka sta zame favoritinji nika in eva. če ata hokejist na bilo kakšen način pritiska na komisijo, se bo to gotovo poznalo pri končni izbiri. jonasa ne jemljem preveč resno, čeprav ga je nika včeraj taktično pridobila na svojo stran. darja švajger ni mogla preko sebe, zato se je odločila po mojih pričakovanjih. računal sem, da bo enako storil tudi raay, pa me je razočaral. tina pa tako ali tako sama mimo poje, tako da kvalitete petja ni sposobna ovrednotit. ona ceni le cirkus in "energijo" (magari v napačno smer). nika, le tako naprej! vsi ki jo spremljate, naj vam ne bo žal tistih nekaj €, ko je glasovanje!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Chevapcic
      19.12.2011 ob 10:54 Chevapcic

      .. evo ga komada od Maje Keuc od učeri .. --> .. http://www.youtube.com/watch?v=EogivZV9fSI .. ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. bono1
      19.12.2011 ob 15:09 bono1

      Kakor je napisal kviki vsi, ki spremljamo in navijamo za našo Niko, ker res zelo lepo poje in si zasluži uvrstitve v Baku nam ne sme bit žal tistih nekaj evrov, ko je glasovanje. Zakaj nebi zmagal nekdo iz domačega kraja enkrat, ki so to tudi res zasluži in Nika si to vsekakor zasluži.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.