https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Balladero ponovno navdušil občinstvo

Gledališka in koncertna dvorana Lendava, 23.08.2023 ob 16:44  

V sklopu »Poletnega programa«, ki ga organizira Knjižnica – Kulturni center Lendava, je na Letnem odru Gledališke in koncertne dvorane Lendava v soboto zvečer nastopil Dominik Bagola – Balladero.

Balladero je umetniško ime Dominika Bagole, »vodilnega domačega klavirskega kantavtorja«, kot ga je za oddajo Izštekani napovedal radijski voditelj Jure Longyka. Z unikatnim avtorskim slogom že desetletje uspešno združuje navdušujoči klavirski indie-pop, udarne rokovske rife in prefinjene klavirske balade, njegove skladbe pa odlikujejo tudi odlična osebnoizpovedna in družbenokritična besedila. Po dveh izvrstno sprejetih albumih Club Deuce in Perfect You, je Balladero izdal dolgo pričakovani tretji dolgometražni album z naslovom Neon Srce. Album je nastajal v sodelovanju s številnimi producenti, pod večino skladb pa se je producentsko znova podpisal Uwe Bossert, član svetovno znane nemške skupine Reamonn.

Ob številnih izvrstnih domačih glasbenikih zasedbo na albumu dopolnjujejo italijanski kitarski virtuoz Lorenzo Corti in »najbolj prodajani« studijski bobnar Velike Britanije Ash Soan, sodelavec svetovno zvenečih imen, kot so Adele, Dua Lipa, Sam Smith, Tori Amos in Joss Stone. Novi album Balladera so na radijskih postajah že pospremili singli Drugačen svet, Najina, Potujem, Marelice in Toplo. Medtem iz radijskih postaj še vedno odmevajo tudi najbolj predvajana skladba leta 2016 na Valu 202- Zlati časi ter druge Balladerove klasike kot sta Le bdi in Če bi v duetu z Jadranko Juras.

Balladero, ki je tudi prejemnik MTV Adria nagrade in polfinalist tekmovanja International Songwriting Competition, je odrsko prekaljeni ustvarjalec. Nastopil je na številnih vidnejših festivalskih, klubskih in drugih odrih. Ob nastopih v Nemčiji in Švici je že leta 2012 nastopil s samostojnim koncertom na berlinski Alex TV. Kot osrednji gost slovenskega mladinskega orkestra je na 68. Festivalu Ljubljana predstavil presek svojega glasbenega ustvarjanja, še isto leto se je kot avtor in izvajalec uvrstil tudi v finale slovenske popevke. Še posebej pa velja izpostaviti nastop na “žlahtnem izboru” Izštekanih10, z razprodanim koncertom v Kinu Šiška (2022) in nedavnim koncertom v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma (april, 2023). 

Balladero so: Dominik Bagola – Balladero (klavir, klaviature in vokal), Boštjan Gradišek (bobni), Luka Vinko (bas kitara), Martin Lunder (električna kitara) in Amadej Herzog (harmonika).

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

Foto: Tomaž Galič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2023 ob 18:34 gost

      Nastop za mađaronski svetek ! Sramota !

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.08.2023 ob 19:29 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.08.2023 ob 20:16 eva gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.08.2023 ob 8:02 gost

      kdo to posluša?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.08.2023 ob 9:55 Poslušač gost

      Če bi bil tako znan in uspešen, ne bi bilo tako malo gostov.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2023 ob 17:42 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      A ,niso to oni keksi....bala....bala....oni ustaški.....bala....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.