https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Svet zavoda soboške bolnišnice dobil nove člane

01.09.2023 ob 14:50  

Vlada je v sredo imenovala nove člane v svete zavodov zdravstvenih ustanov, med drugim tudi v svetu zavoda Splošne bolnišnice Murska Sobota.

Na podlagi Zakona o nujnih ukrepih za zagotovitev stabilnosti zdravstvenega sistema v zvezi z Zakonom o zdravstveni dejavnosti je vlada v sredo, 30. avgusta 2023, na seji imenovala nove člane sveta zavoda, katerih ustanoviteljica je država.

S Sklepom o ustanovitvi javnih zdravstvenih zavodov je določeno, da ima svet zavoda sedem članov, ki ga sestavljajo predstavniki:

  • ustanovitelja: štirje člani,
  • delavcev zavoda: en član,
  • zavarovancev: en član,
  • uporabnikov: en član.

V svet javnega zdravstvenega zavoda Splošna bolnišnica Murska Sobota so za mandatno dobo štirih let kot predstavniki ustanovitelja imenovani Mojca Kert, Tomaž Alič, Igor Alfirović in Branko Gabrovec. Kot predstavnik zavarovancev je imenovana Tatjana Kolenc, kot predstavnik uporabnikov pa Dušan Bencik. Članom se podeli mandat za štiri leta z možnostjo ponovnega imenovanja, so sporočili z Vlade RS.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2023 ob 18:49 Štef gost

      Kje pa je Forjanič

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.09.2023 ob 20:50 svoboda gost

        Kje pa je Forjanič. Tukaj ! Svet zavoda soboške bolnišnice dobil nove člane, ki bodo, da bodo okrepili pogrebna podjetja.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.09.2023 ob 21:05 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞𝐂𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.09.2023 ob 9:52 forjanek gost

      Forjanič nikoli ne bo izvoljen za direktorja ZD M.Sobota. Sanja svinja kukuruz. Zdaj bo še zamenjan Svet zavoda ZD MS in za Forjaniča je najboljše, da niti ne vlaga kandidature. Občine so že vese dogovorile. On ni v nobeni kombinaciji.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.