https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V petih prometnih nesrečah pet oseb poškodovanih

02.09.2023 ob 7:45  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, v dveh se je skupno poškodovalo pet udeležencev, ki so utrpeli lažje poškodbe. Obravnavanih je bilo še pet kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru ter dve poškodbi vozil na parkirnem prostoru.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina goriva, goljufija, vlom v poslovni prostor, zatajitev in grožnja. Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in šestkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Uprava za zaščito in reševanje poroča, da je ob 3.19 v naselju Desnjak, občina Ljutomer, osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Gasilci PGD Ljutomer so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, nudili pomoč reševalcem NMP Ljutomer in Ormož ter nudili pomoč vlečni službi pri odvozu vozila. V nesreči so se poškodovale štiri osebe.

Foto: PGD Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2023 ob 13:44 Zatvoren tunel gost

      https://www.24sata/teska-prometna-nesreca-u-tunelu-na-peljescu-zatvorili-su-promet-u-oba-smjera

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.