https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Na Kapeli odmevali zvoki harmonike

Kapelski Vrh, 05.09.2023 ob 15:00  

V nedeljo, 3. septembra, so na Vinski fontani Kapela poskrbeli za pester zaključek poletja. Odvijalo se je snemanje posebne TV oddaje Ta harmonika.

Na Vinski fontani Kapela v Radencih so se v nedeljo zbrali številni slovenski glasbeniki in ljubitelji domače glasbe. Od 16. ure se je odvijalo snemanje posebne TV oddaje »Ta harmonika«. 

Oddajo, v kateri so nastopili Mark Tivadar, ljudski godci Porini pa Počini, Pija Kralj, Jan Knez, Andreja Zaljetelj, Zoran Cilenšek, Jože Gostiša s prijatelji ter Ben Maj in Julija, je vodila Suzana Mally. Poseben gost oddaje je bil Rudi Šantl.

Zbrane je nagovoril župan Občine Radenci, Roman Leljak: »Res sem vesel, da se danes ta oddaja snema tukaj na Kapelskem Vrhu, na naši Vinski fontani. Vse manj je takšnih pristnih slovenskih oddaj in vse več poslušamo »muziko«, ki je tuja na tem območju. Zato je Občina Radenci s srcem in z veseljem rekla »ja« in dovolila ter tudi donirala nekaj sredstev za snemanje te oddaje.«

Občinstvu je nekaj besed namenil tudi gost, poslanec SDS, Andrej Kosi: »Trenutki, kot je danes ta tukaj, so tisti, ki nas Slovence bogatijo. To je lepa pokrajina, vinogradi, žlahtna kapljica in dobra slovenska domača glasba, to je tisto, kar nam požene kri po žilah, bogati Slovence in slovensko besedo.« Ob tem je spomnil na nedavno katastrofo, ki je prizadela Slovenijo, in na pomen solidarnosti. Dogodek je imel namreč tudi dobrodelno noto, saj so zbirali potrebščine za ljudi v nedavno prizadetih poplavah iz vasi Žerjav v Črni na Koroškem.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija