https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Izdano rumeno opozorilo za vso državo

14.09.2023 ob 8:10  

Slovenijo je dosegla oslabljena hladna fronta. Čez dan se bodo plohe in nevihte razširile tudi na vzhodno polovico Slovenije, napovedujejo vremenoslovci.

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Zjutraj bodo v zahodni in osrednji Sloveniji plohe in nevihte, ki se bodo čez dan razširile tudi na vzhodno polovico države. Najvišje temperature bodo od 20 do 27 stopinj Celzija.

Agencija RS za okolje je zaradi vetra in napovedanega dežja za vso državo izdala rumeno opozorilo. Lokalno se lahko pojavi nekaj nalivov.

Obeti

Tudi jutri bo sprva pretežno oblačno, čez dan se bo oblačnost trgala. Le ponekod bodo nastale posamezne plohe in nevihte. V soboto in nedeljo bo deloma sončno in večinoma suho vreme. Po nekaterih nižinah bo jutro megleno, napovedujejo na Agenciji RS za okolje.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2023 ob 12:11 Alenka gost

      Lepa beseda lepo mesto najde tudi naš jezik slovenski je lep.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.09.2023 ob 14:32 gost

      Samo Slovenija ima edina na svetu samaforizirano vreme

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.