https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so aktualne zaposlitve tega tedna v Pomurju

03.10.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

DOM LUKAVCI zaposli VARUHINJA-SPECIALNA ZNANJA za določen čas oz. vrnitve začasno odsotne delavke. Pričakujejo končano srednješolko strokovno izobrazbo; Zdravstvena nega in babištvo, ter šest mesecev delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 10. 10. 2023.

VRTEC MURSKA SOBOT zaposli VZGOJITELJA za določen čas oz. 31.08.2024. Pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo; Izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok in eno leto delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 5. 10. 2023.

MESTNA OBČINA MURSKA SOBOTA zaposli PRAVNIKA VII/2 za nedoločen čas. Poskusno delo traja šest mesecev. Pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo; Pravo ter dve leti delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 7. 10. 2023.

POMURSKE MLEKARNE D.D., MURSKA SOBOTA zaposlijo UPRAVLJALCA ENERGETSKIH SISTEMOV za določen čas, 6 mesecev. Delo potekal večizmensko. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali naj pokličejo za razgovor do 1. 11. 2023.

AVTOROMA trgovina z avtodeli d.o.o. zaposli VOZNIKA AVTODELOV za nedoločen čas. Poskusno delo traja tri mesece. Zahtevajo vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 17. 10. 2023. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2023 ob 11:29 ....... gost

      sramota, za vrnitev začasno odsotne delavke se ponuja zaposlitev. PISMEN ČLOVEK NE ZAZNAVA, KOLIKA JE TA ZAČASNA ODSOTNOST, 5 dni, mesec, dva ali 1 dan pa 8 ur, da se zaposlena delavka strezni, ITD, ITD... Torej delovno mesto za bedake, o oglasu pa škoda izgubljati besed, ali je delodajalec v kurcu, ALI PA JE ČLOVEK, KI JE OBJAVIL PROSTO DELOVNO MESTO IN NI PREBRAL OBVESTILA DELODAJALCA, OZIROMA GA JE PREBRAL, NAPOLPISMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.10.2023 ob 11:33 ....... gost

      Vrhunska delovna mesta, za 5 dni, za odsotnost, za mogoče 2 meseca, pa papirologija stane vč, kot ta jebena DELOVNA MESTA. Za 5 dnevno odsotnost bi lahko direktor firme nadomestil delavko, če bi seveda znal obrisati rit - dupe TISTEMU, KI SI VEČ TEGA NE ZMORE. Direktorska rit pa ne hodi na školjko, ampak serje po firmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.