https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mladi nogometaši Mure so očistili Fazanerijo

Murska Sobota, 05.10.2023 ob 6:05  

Mladi Muraši so minuli vikend očistili Fazanerijo.

V Fazaneriji so čistilno akcijo izpeljali v sodelovanju s sponzorjem NLB - Nova Ljubljanska banka.

Nekateri izmed članov mlajših selekcij so pred sobotnim treningom najprej poskrbeli, da je Fazanerija z okolico nekoliko čistejša, kot je bila pred tem.

V Fazaneriji si že vrsto let prizadevajo, da so nogometaši dejavni tako na, kot ob igrišču. S takšnimi akcijami želijo nekaj vrniti tudi okolju, v katerega so kot klub močno vpeti.

* Izrez zaslona

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.10.2023 ob 7:57 Markojca gost

      Polno dreka in gnoja!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.10.2023 ob 10:35 gost

      Pucat bi mogla iti predvsem Rajbar in Balažic in celotno vodstvo Muro, saj sta onadva najbole odgovorna za igralski kader pri Muri, ki je katastrofalen.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.10.2023 ob 10:49 eboran gost

      Ma, tu je vse narobe. Starši dece plačajo ka deca trenirajo, vozijo jih na treninge pa tekme, kupijo jim VSO opremo (to ka v vaških klubih deca dobijo kšenki) pa čeravno trenira samo tisti teden gda so delili opremo. Zdaj de NLB nekaj donirala ka je sponzor in moje vprašanje je: KAJ BODO OTROCI NŠ MURA imeli od tega denarja???

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.