https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Murski Soboti postavili nov fitnes na prostem

04.10.2023 ob 13:00  

Po predlogu občana je bil v sklopu participativnega proračuna postavljen fitnes na prostem na Lendavski ulici ob otroškem igrišču.

Mestna občina Murska Sobota je s postavitvijo fitnesa na prostem zagotovila dodatne rekreacijske površine za prebivalce blokovskega naselja.

Postavljenih je bilo 13 telovadnih naprav, primernih za vadbo za vse generacije. Vrednost izvedenih del je 17.568 evrov, so sporočili iz Mestne občine Murska Sobota.

Foto: FB MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2023 ob 13:16 Grahek gost

      Kama vse penezi idejo

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.10.2023 ob 16:26 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.10.2023 ob 16:09 gost

      Kaka telovadba če pa je lepše in bolj prijetno sedeti v gostilni Al slaščičarni in lizati sladoled pa piti pivnico.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.10.2023 ob 17:00 Karel K. gost

      Sprašujete se nekateri, kam gre naš denar. Ste prebrali, da Slovenija z Avstrijo hoče kandidirati za organizacijo zimskih olimpijskih iger. Kdo bo to častihlepnost v tej državi ustavil in povedal tej narcisoidni politični eliti, da jih imamo dosti. Na ta način po svetu lažejo, da je Slovenija bogata država, ne premore pa več kot enega bagra za sanacijo po poplavah. Ljudje si čistijo domove še vedno z lopato, še vedno nimajo dovoza do domačij. Zdaj so škodo dvignili na skoraj 10 milijard EUR. Ta mednarodna skupnost je tudi zahrbtna, da tem slovenskim izučenim in poklicnim lažnivim politikom ne povedo, da najprej naj državo uredijo in državljanom omogočijo človeka dostojno življenje in potem naj kandidirajo za prirejanje mednarodnih športnih prireditev, mednarodnih srečanj, kongresov ipd. Takšni lažnivci so postali člani varnostnega sveta. Ni nobeno presenečenje, da ta varnostni svet več malokdo na svetu upošteva.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.10.2023 ob 19:40 Štef gost

        Koliko časa pa so v Planici poleti in te stroške je vedno Slovenija financirala, si pa res veliko tele

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.10.2023 ob 6:40 Karel K. gost

      123 Prepričan sem, da je največje tele tisti, kateri meni pripisuje, da sem tele. Hitler je leta 1936 organiziral olimpijske igre, da bi pred svetovno javnostjo skril, da v državi ni koncentracijskih taborišč, da je svoboda govora idealna v državi, da se ne pripravlja na vojno, da državaljani živijo v izobilju. Dobro pa vemo, da je vse na šteto bilo v Nemčiji pod njegovim vodstvom kršeno, da so v koncentracijskih taboriščih bili vsi politično drugačemisleči od njega in opravljali težaška prisilna dela in so jih tudi ubijali. Hitlerju je celo ta manever uspel, saj so se tuji obiskovalci in športniki le lahko gibali na za to določenih mesti, kar so jih usmerjali Hitlerjevi aktivisti in so si pridobili prepričanje, da je Nemčija pod Hitlerjem demokratična država, da se v njej cedita med in mleko, da je politično urejena država. Slovenski titoisti, titoizem pa je izpeljanka nacizma, s prirejanjem teh športnih prireditev, kongresov in podobno hočejo Slovenijo prikazati v enaki luči kot je to delal Hitler. Že Tito je tuje delegacije vodil po točno določenih mestih, krajih, tovarnah kmetijah, ki so bile za to urejene po standardih zahodnih držav, v namen obiskov so na novo asfaltirali ceste, usedili parke in podobno. Zdaj Slovenski lažnivi, hinavski in lenuharski titoisti, na isti način hočejo skriti revščino v katero so s svojim nesposobnim delom pahnili državo in državljane. Torej boš zdaj spoznal, da si največje tele na svetu, saj si toliko zaslepljen ali pa demagoško prepojen v korist tvoje titoistične bande, da sam sebi pljuvaš v skledo in s tem načinom razmišljanja državljane Slovenije še bolj rineš v revščino in podpiraš nasilje sedanje politične elite nad njimi.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.