https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Lendavi prijeli 22 tujcev, ki so nezakonito vstopili v državo

05.10.2023 ob 6:35  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je en udeleženec lažje telesno poškodoval, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkiriščih ter tri povoženja divjadi.

S področja kriminalitete so bile obravnavane tri tatvine, poškodovanje tuje stvari in kaznivo dejanje nasilja v družini.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila.

Na območju Lendave je bilo prijetih 22 tujcev, kateri so nezakonito vstopili v našo državo. Po končanem postopku so bili prepeljani v azilni dom.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Ljutomer.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.10.2023 ob 6:55 gost

      Ti tujci so samo ni razlogom Evropi. Prevzem krščanstva in sprememba vere v muslimanstvo. Kaji že zgodovinski vsi vidi v prihodnost so to napovedovali že leta 2000 naprej pa vse do zdaj. Kaj se zgod zevropo.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.10.2023 ob 7:31 Svije svoboda gost

      Volivci svobode jebem vam 🐽🐽

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2023 ob 10:17 gost gost

        tij si blesav do amena, sploh čitaš še kere druge novice?!? Preberi si kakšen bild, kronen zeitung itd. , v nemčiji je bilo leta 2022 prek 218000 imigrantov v azili, od januarja 2023 do junija 2023 jih je na novo zaprosilo 162000 za azil. Tu je največ kriva hrvaška in njihov "nadzor" nad mejo, ne pa to da smo mi eno smešno ograjico odstranili.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.