https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Vermezović in Mihelak strnila misli pred tekmo z Mariborom

Murska Sobota, 6.10.2023  

Nogometaši Mure se bodo v soboto ob 20:15 v Ljudskem vrtu pomerili z Mariborom. Pred prekmursko - štajerskim derbijem sta svoje misli strnila trener Vladimir Vermezović in Klemen Mihelak.

Murin vratar Klemen Mihelak je pred jutrišnjo tekmo optimističen. "Pričakujemo zmago in s tem tri točke. Vsak od igralcev bo dal vse od sebe," pove.

Vodenje mariborskega članskega moštva je pred kratkim prevzel Ante Šimundža, ki je Muro popeljal do največjih uspehov v njeni zgodovini. Šimundža je s svojim prihodom med Mariborčane vlil veliko optimizma. Mihelak pravi, da gre za kakovostnega trenerja, ki bo ekipo pripravil na najvišji novo. "Maribor je dobra ekipa," pove Murin vratar, ki pričakuje dobro tekmo.

Mihelak je s svojimi obrambami zadovoljen in upa, da bo tako tudi v prihodnje. 

Kakšno je stanje v ekipi?

Mihelak: "Mislim, da nas je trener Vermezović dobro povezal in delujemo kot tim. V ekipi vlada dobro vzdušje." 

Vermezović: "Čaka nas težka tekma"

60-letni srbski trener Vladimir Vermezović, ki sedaj vodi Muro, izpostavi, da jih čaka težka tekma. "Verjetno najtežja doslej, saj je Maribor zamenjal trenerja in bodo dobili dodatno energijo. Pripravljeni smo na vse izzive in potrudili se bomo, da v soboto pustimo najboljši vtis," pove trener.

Po njegovih besedah je Maribor dobra ekipa, ki rada igra nogomet. "Rad igram proti takšnim nasprotnikom, verjetno tudi nogometaši", pove in izpostavi, da nimajo jutri ničesar za izgubiti. "Lahko samo dobimo, zato pričakujem, da bomo po tekmi mi tisti, ki bomo zadovoljni," je dejal in dodal, da pred derbijem veliko dvomov o enajsterici nima. "Če bo prišlo do sprememb, bo to zaradi taktične narave."

Vrača se Morris, Raduha poškodovan

Vermezović pove, da se vrača Kobie Morris, ki je okreval in se že pridružil na treningih z ekipo. Kar ga zelo veseli. Pred kratkim pa se je težje poškodoval Florijan Raduha in zanj ne vedo, kdaj bo znova v moštvu. Kai Cipot, ki je julija letos uspešno prestal zahtevno operacijo, po posebnem programu nadaljuje proces okrevanja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.10.2023 ob 11:44 Pohorčan gost

      Tote so filozofe, vaček pa kante za nabijanje!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2023 ob 23:02 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.10.2023 ob 13:50 gost

      ministrica za javno upravo hovnikova v kratkem odstopa.....ker če Nika reče, da more odstopiti potem ni hec! Tako bo neizvoljena Šivilja imela že tretje ministrstvo! Vermezović, nejde ti, ka ti naj Nika povej, ka odstopi???

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2023 ob 14:15 gost

        J Janša je mel opet praf, kda je pravo da bo to najslabsa vlada do zdaj in da ne nucamo telko ministrstev. Nemas kaj! Ded je 100 let pred vsemi!

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.10.2023 ob 18:36 gost

      Kak se je lejko Raduha poškodoval če nesme branete ge na treninge Toga Mihelaka pa si domou naj pela zidarski majster pa toga Moorisa tou je vse za odpad

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.10.2023 ob 18:08 RAJBAR A JE TOU gost

      Bojin se ka de gnes pa katastrofa ka igralce nemajo kondicije pa ka li delajo na treningaj se zajebavlejo Nebren razmete kak lejko so brez kondicije vsake den bejžate vsaj 10 km če so profiče če pa nejso te pa nej čudo ka nemajo kondicije za Muro je tou vse dobro bi pravo sorr zidarski kelnar Rajbar metalec betona un je največji poznavalec nogometa v novi gvineji

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.