https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pet nesreč, zatajitev in kaznivo dejanje goljufije

17.10.2023 ob 6:50  

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo ter dve nesreči s telesnimi poškodbami. Obravnavana so bila še tri kazniva dejana, kršitev javnega reda in miru in dve povoženji divjadi.


S področja kriminalitete so policisti obravnavali zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva, zatajitev in kaznivo dejanje goljufije.

Javni red in mir je bil kršen na javnem kraju, kršitelj pa se je ob intervenciji policistov pomiril.

V tem tednu poteka nacionalna akcija za večjo varnost pešcev. Pešce opozarjajo na upoštevanje cestnoprometnih pravil in uporabo prometnih površin, namenjenih njihovi hoji, v času zmanjšanje vidljivosti pa naj obvezno uporabljajo odsevna telesa za večjo vidnost ali svetilko, ki oddaja belo svetlobo. Vozniki naj bodo med vožnjo posebej previdni v območju prehodov za pešce kot tudi na območjih, kjer se lahko pričakuje njihova prisotnost.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju PP Murska Sobota. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2023 ob 7:07 Mad. Mafia gost

      https://www.oe24.at/coronavirus/147-000-corona-impf-dokumente-verschwunden/572495940

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.