https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Murskosoboški župan sprejel športnika

18.10.2023 ob 8:45  

Na pobudo Športne zveze Murska Sobota je župan Damjan Anželj včeraj sprejel Jelko Orban in Rolanda Horvata in jima čestital za nedavne športne uspehe.

Ob tem je murskosoboški župan povedal, da je posebej ponosen, da imamo v občini vrhunske športnike v prav vseh starostnih skupinah in tudi v športu invalidov. Zahvalil se jima je, da doma in po svetu zastopata tako barve naše države, kakor tudi občine. Obema je zaželel veliko športnih uspehov tudi v prihodnje.

Jelka Orban, članica Društva slepih in slabovidnih Murska Sobota se je na evropskem prvenstvu v steznem kegljanju v Targu Muresu v Romuniji kot članica slovenske reprezentance vrnila z bogatim izkupičkom medalj. Prvo mesto v kategoriji Tandem mix B3 sta po napetem boju proti Hrvaški osvojila Jelka Orban in Sašo Kajtna iz Trbovelj. Jelka Orban je osvojila tudi srebro v kombinaciji B3, kjer se seštevajo rezultati iz kvalifikacije in finala.

Rolando Horvat je član karate kluba Mura-ken Murska Sobota. Slovenijo je zastopal na minulem balkanskem karate prvenstvu za seniorje in veterane v Tirani v disciplini kumite (borbe), starostna skupina nad 55 let, v težnostni kategoriji od 75 do 85 kg in osvojil drugo mesto. Njegov cilj je osvojiti zlato medaljo v prihodnjem letu.

* Naslovna fotografija: FB MOMS.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.