https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nov podpis pogodbe pri Murašicah

19.10.2023  

Profesionalno pogodbo s čarno-bejlimi je podpisala branilka Evelina Kos.

Prvo profesionalno pogodbo s čarno-bejlimi je danes podpisala mlajša od sester Kos, po Luciji je profesionalka postala tudi Evelina. Pred prihodom k čarno-bejlim je Evelina branila barve Olimpije iz Ljubljane in Velesovega. V sezoni 2022/23 je okrepila Murašice in doslej zbrala 33 nastopov za čarno-bejle. Evelina je prav tako redna članica slovenske ženske reprezentance, za katero je doslej zbrala 30 nastopov. Pogodbo z Muro je podpisala do 31.5.2024.

Evelina Kos je ob tem povedala: »Podpis profesionalne pogodbe je mejnik, ki si ga želi vsaka nogometašica v svoji karieri, obenem pa je pokazatelj dobrega in vestnega dela tekom let. Klubu se zahvaljujem za izkazano zaupanje, seveda pa je to dodatna motivacija in zagon za delo v prihodnje. Veselim se novih zmag in uspehov v čarno-bejlon,« so sporočili iz NŠ Mura.

FOTO: FB ŽNK Pomurje Beltinci. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2023 ob 17:11 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.10.2023 ob 17:34 bantivanje gost

      Na sliki falij glavni manager kluba Kozic. V nekšij Ž predkvalifikacij še sikič izpad v prvon koli. Ka se pa idete?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.10.2023 ob 7:02 gost gost

        saj pa Kozic nikaj več nej v klubi. To podpisovanje pogodb je čisti nesmisel, ker liga je smešna, bi vse moglo biti na amaterskem nivoji.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.10.2023 ob 17:48 trata inforfmacio gost

      Zico pa debeli filovski sta cejle dneve v Fazaneriji za drevđon skritiva. V Bratoncaj pa itak.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.10.2023 ob 14:04 Mura gost

      Kozic se vedno vodi vse v žnk Muri,vse se njega pita,tak v vednost,ma kaksi rajbar

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.