https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Prvič v Prekmurju skupni nastop Modrijanov in Luke Basija

Rakičan, 20.10.2023 ob 6:00  

Prireditev Ples – noč čarovnic v dvorcu Rakičan je tik pred vrati in 10. obletnico bodo zaznamovali s štiridnevnim dogajanjem.  

Zadnja nedelja v oktobru bo postregla z vrhunskimi izvajalci, med katerimi bodo prvič v Prekmurju združili moči Modrijani in Luka Basi. Pred nastopom v dvorcu Rakičan smo se pogovarjali z Luko Basijem. 

Letos nas na prireditvi Ples noč čarovnic v dvrocu Rakičan čaka veliko presenečenje: PRVIČ v Prekmurju boste za vrhunec večera poskrbeli v duetu z MODRIJANI! Kaj si lahko obetamo od tega?

RES JE! Z Modrijani smo skupaj nastopili pred dobrim mesecem v Ljubljanskih Križankah. Ljudje so bili navdušeni. Ovacije, aplavz, kombinacija melosa, harmonike, večglasja, naša energija. Pridružili se mi bodo na dveh skladbah, enako jaz pri njih. Take kombinacije, razen v Križankah, do zdaj še ni bilo. In ne vemo, kdaj bo spet. Tega nismo načrtovali, a ko smo videli, da smo oboji v velikem šotoru v Rakičanu, smo bili enakega mnenja - to ČAROVNIJO želimo ponoviti in to čarovnijo želimo pripeljati v Prekmurje. Noč čarovnic bo noč čarovnije in noro se veselimo, da ponovimo enega najbolj spektakularnih trenutkov in da tudi v prekmurju slišite in doživite, kaj nastane, ko se združimo skupaj Modrijani in Basi!

Si tudi v Rakičanu lahko obetamo izvedbo novih uspešnic iz albuma ANĐEO I VRAG? Vsakič ste na Rakičanu navdušili tudi s svojo podobo. Kako nas boste letos presenetili?

Obiskovalci koncertov se noro veselijo prav izvedbe novih uspešnic iz albuma. Seveda jim vedno postrežemo tudi še z nekaj pesmimi, ki se nahajajo samo na albumu in ki bodo šele prišle na youtube v obliki spota. In povem vam, nekatere znajo že na pamet! Najbolj pomembne pa mislim, da bodo poslušalcem predvsm tiste, na katere skačejo, plešejo, pojejo od začetka do konca! Kamiondžija, To je to, Taxi, Skijaška, Momačka, Prokleto zlato,Skrito v raju, vse to so pesmi iz tega albuma. In seveda največje uspešnice. Kot vsako leto pa s fanti vedno pripravljamo strašljivo presenečenje. Brez skrbi, vse je v planu in tudi letos Bomo Basi & Band "strašljivi", taki kot se spodobi za osvajanje čarovnic.

V Prekmurju ste vsakič znova polnili prezorišča. Bi lahko rekli, da so naši kraji vaš drugi dom?

Lahko bi rekel, da imam več "drugih domov". Če je Ptuj med lokacijami, kjer smo največkrat nastopali, z gotovostjo lahko trdim, da poznam prekmurje po dolgem in počez, pa ne le zato, ker smo nastopali pri vas že vse od Murske sobote, Rakičana, Lendave, Radencev in mnogih drugih krajev, ampak ker je del moje zasedbe prav iz vašega konca. Zato se še toliko bolj počutim doma pri vas. Neskončna ljubeznivost ljudi in vedno odprti za dobro zabavo, me PREKMURCI NIKOLI ne razočarajo!

Z veliko zvezdami ste peli v duetih. Pred kratkim smo zasledili, da v prihajajočem letu obljubljate sodelovanje z dvema posebnima imenoma hrvaške glasbene scene. Lahko izdate kaj več o tem?

Zagotovo bomo presenetili z dvema izjemnima hitoma v prihodnjih mesecih, v prihodnjem letu. Kaj vse se obeta, ne smem izdati. Lahko pa obljubim, da kombinacija, ki prihaja, obeta "eksplozijo" zabave, energije in dve izjemni uspešnici. Malo bomo pa vseeno še počakali na to. Rakičan in Prekmurje - morda pa me začarate da vam delček kake pesmi že izdam na Noči čarovnic?

Vstopnice si lahko zagotovite preko spleta: https://www.ris-dr.si/basket ali v Kavarni in gostilni Dvorec Rakičan ter Turistično informacijskem centru Murska Sobota.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija