https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Glasbeni spektakel skupin The Margins in Mi2

RIS Dvorec Rakičan, 27.10.2023 ob 23:00  

Dvorec Rakičan so že desetič zavzele čarovnice. Bogato štiridnevno dogajanje se je začelo danes, že prvi večer pa so navdušili nastopi znanih glasbenikov.

Prireditev Ples - noč čarovnic, ki bo tokrat potekala kar štiri dni vse do ponedeljka, 30. oktobra, ponovno prinaša v Dvorec Rakičan pester srednjeveški program za vse generacije, zabavne čarovniške predstave, spektakularni ognjeni šov in večerno glasbeno poslastico na dveh odrih.

Za vrhunec petkovega večera skrbijo na glavnem odru The Margins, Mi2 in Šank Rock.

 

V šotoru pa nastopajo DJ Kiki, In Vivo in kraljica Balkana Neda Ukraden, ki je znana po hitih, kot so Zora je, Došlo doba, da se rastajemo in Samo je nebo iznad nas.

Obenem je obiskovalce pričakal ognjeni show ter prižig grmade na dvorišču.

Jutri bo obiskovalcem na voljo bogat srednjeveški interaktivni program, ki bo prikazal vsakdanje življenje v srednjem veku. Na voljo bodo tudi otroške čarovniške predstave in delavnice, poslikave obrazov, lokostrelstvo, prižig grmade in ognjeni šov.

V soboto bodo nastopili Romano Glauso, Maraaya, Severina, Rock Partyzani, Polkaholiki in skupina Weekend Band. V nedeljo pa bodo nastopili DJ Mattias, DJs from Mars, Alle Farben, Modrijani, Luka Basi in DJ Kiki. V ponedeljek pa vas bodo zabavali DJ Kiki, Let 3, Joker Out, Voyage, skupina Blue Planet in Dinna.

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija