https://www.lust.si/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Srednjeveški in čarovniški program navdušil obiskovalce v Rakičanu

RIS Dvorec Rakičan, 29.10.2023 ob 19:00  

V Dvorcu Rakičan se je začel tretji dan štiridnevnega srednjeveškega in čarovniškega dogajanja v okviru prireditve Ples - noč čarovnic.


Obiskovalce je ob prihodu na idilično lokacijo grajskega dvorišča pričakal zelo zanimiv srednjeveški in čarovniški program.

Najmlajši so lahko uživali v srednjeveškem interaktivnem programu s pestro vsebino, vse od mečevanja, orožarstva, pa do prikaza življenja v srednjem veku, ki ga za vrhunec pospremi še srednjeveški nastop z viteškim turnirjem, srednjeveškimi plesi in delavnicami.

Otroke so razveseljevale čarovniške, cirkuške, plesne in lutkovne predstave. Tako je otroke navdušil čarovnik Sam Sebastian. Nadalje pa jih je razveselila otroška predstava Čarobna krona.

Obenem pa so lahko otroci uživali v čarovniških delavnicah, poslikavi obraza, se preizkusili v lokostrelstvu in še mnogo več.

Čarovniškim predstavam in plesnim nastopom je nato sledil še spektakularni ognjeni šov, po čarovniški razsodbi pa bo obiskovalce v mrak pospremil še prižig grmade.

Današnjo glasbeno poslastico na glavnem odru pa pripravljajo: DJ Mattias, DJs from Mars in Alle Farben.

V šotoru pa so za ogreto ozračje poskrbeli Modrijani. Ansambel Modrijani so narodnozabavna zasedba, ki deluje od leta 2000. Izvajajo narodnozabavno in zabavno glasbo s štiriglasnim petjem. Njihova najbolj znana pesem je Ti moja rožica.  

Za večerno glasbeno poslastico pa bosta v šotoru poskrbela Luka Basi in DJ Kiki. 

V ponedeljek pa vas bodo zabavali DJ Kiki, Let 3, Joker Out, Voyage, skupina Blue Planet in Dinna.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija