https://www.lust.si/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO IN VIDEO: Utrinki nedeljskega dogajanja na prireditvi Ples - noč čarovnic

RIS Dvorec Rakičan, 30.10.2023 ob 6:00  

 V Dvorec Rakičan se je vrnil štiridnevni spektakel. Tokrat je RIS Dvorec Rakičan že desetič organiziral tradicionalno prireditev Ples – noč čarovnic, ki je potekala v Dvorcu Rakičan.


Tokratno nedeljsko dogajanje je včeraj prineslo obiskovalcem prižig grmade in ognjen šov.

Na grajskem dvorišču pa so obiskovalce zabavali in navdušili na glavnem odru DJ Mattias, DJs from Mars in Alle Farben.

V šotoru pa so nastopili Modrijani, Luka Basi in DJ Kiki.

Luka Basi je obiskovalce navdušil s svojimi hiti, kot so: Istrijanko Ružo moja, Taxi, To je to, Meta, Sedam noči, Kamiondžija, Danas, Nisam ja od jučer, Ružo bila, Prokleto zlato in še mnogimi drugimi uspešnicami. Prvič v Prekmurju pa je Luka Basi zapel v duetu z Modrijani in poskrbel za vrhunec večera. 

Današnjo glasbeno poslastico pripravljajo na glavnem odru DJ Kiki, Let 3, Joker Out in Voyage.

V šotoru pa bodo za ogreto ozračje poskrbeli skupina Blue Planet in Dinna.

Dogajanje se nadaljuje danes ob 19. uri. Obiskovalci boste na prireditveni prostor lahko vstopili in izstopili iz vzhodne strani dvorca – dostop z glavne ceste, kjer bo potekala tudi prodaja kart in z južne strani dvorca – ob Kavarni dvorca Rakičan. V ponedeljek ponovni vstop na prizorišče z isto vstopnico ni možen. 

Tudi danes bo organiziran na prireditev brezplačen avtobusni prevoz z glavne avtobusne postaje v Murski Soboti do dvorca Rakičan. Avtobus bo vozil vsake pol ure.

Nakup hrane in pijače je možen izključno s posebno plačilno festivalsko kartico Dvorec Rakičan. Vsak obiskovalec si tako lahko na prireditvi napolnil festivalsko kartico s poljubnim zneskom in neporabljen znesek bo dobil povrnjen do konca trajanja prireditve. Najnižji znesek prvega polnjenja znaša 10 evrov. Ob prvem polnjenju se zaračuna strošek aktivacije kartice v višini 2 evra. Strošek aktivacije kartice se ne zaračuna ob predložitvi Festivalske kartice 2022. V primeru, da le-ta ne deluje, se brezplačno zamenja za delujočo kartico. Preostanek sredstev lahko dvignete kadarkoli v času trajanja dogodka, vendar najkasneje do konca dogodka. Dobroimetje na kartici je možno izključno porabiti tekom prireditve Ples noč čarovnic v dvorcu Rakičan 2023. V primeru, da tega ne storite, vam stanje zapade.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija