https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Larisa Sreš & Skupina Avantura predstavljata ljubezensko balado »Tabu«

08.11.2023 ob 18:00  

Larisa Sreš & Skupina Avantura tokrat predstavljajo nekaj drugačnega. Čutna, ljubezenska balada z naslovom »Tabu«, ki nam bo v teh jesenskih dneh grela srce.

Pesem pa je tokrat za Lariso nekaj prav posebnega, saj je to njena prva pesem, za katero je sama napisala tako glasbo kot besedilo. Za aranžma pa je poskrbel Aleksandar Valečić. 

»Težko opišem, kako vesela sem, da je izšla moja prva avtorska pesem. »Tabu« je sicer nastal že pred časom nekega večera ob klavirju, ampak smo počakali na tisti primerni in posebni trenutek za izid takšne pesmi. Mislim, da je sedaj idealen čas, da lahko »Tabu« predstavimo poslušalcem in iskreno sem zelo vesela za to,« je ob izdaji povedala Larisa.

Za pesem pa so tokrat posneli tudi nekoliko drugačen videospot. Larisa se je poleg svoje pevske vloge preizkusila tudi v plesnih korakih. Skupaj s svojim soplesalcem Patrikom Klunom sta se zavrtela v prelepi Kristalni dvorani v Rogaški Slatini, kjer je videospot tudi nastal.

FOTO: Arhiv izvajalca.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.11.2023 ob 18:09 gost

      Larisa--čestitamo !

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.11.2023 ob 20:18 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.11.2023 ob 20:19 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.11.2023 ob 19:42 🤪 gost

      Larisa, simpatična si, dobra pevka, vse je še pred tabo. A nimaš toliko vpliva na očeta, da ne bo več debilček s cilindrom. Ne vem zakaj se dela norca sam iz sebe, obenem pa tudi iz vseh vas.

      31 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.11.2023 ob 8:08 Fake gost

      Res lepa pesem in simpatična in lepa Larisa.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.11.2023 ob 8:34 gosak gost

      Larisa lepo poje, je tudi lepa, njen oče pa poleg instrumenta igra tudi Prešerna. Zakaj še nisem videl, da bi bilo omenjeno, od kod sta doma?

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.11.2023 ob 17:33 gosak gost

      Vsakdo ima pravico, da se obleče po svoji volji. Zakaj naj bi bil zaradi tega idiot?! Kaj pa če je tvoja ocena (pripomba) idiotska?

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.11.2023 ob 20:49 gost

        Ni res, da se vsak lahko obleče kot se hoče. Obstajajo določena pravila in norme. Ampak tebi to razlagati nima smisla…

        9 7 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.11.2023 ob 0:50 Markojca gost

      Jes pogrejšan Ferija Grozo on je moj tip.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.11.2023 ob 20:39 gosak gost

        Gosta ob 20.49 sprašujem, kje je predpisano, kako se lahko oblačimo. Je to v kakšnem zakonu? In kaj je narobe, če ima Larisin oče na glavi cilinder, ko nastopa kot muzikant? Saj je tudi meni videti nenavaden (na smeh mi gre), toda ne morem reči, da je narobe.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.11.2023 ob 14:23 Mrki gost

      Ne vem ka vas tak moti cilinder. Tou je šoubiznis in je dovoljeno več kak v real lajfi. Če bi ga noso po Soboti, ok, moteče, tu pa je na konci tou že njegov zaščitni znak vse od takrat, ko so spremljali Tanjo Žagar. Mimogrede, Tanja Žagar je "vesnila" od gda nema več Avanture za sebof.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.11.2023 ob 20:31 Prle gost

        Ja seveda, ravno zaradi Avanture je bila popularna😂😂😂 Ženska je mati dvema otrokoma debilček, fučka se njej za estrado.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.