https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: S prižigom lučk se je začel Advent v Lendavi

Lendava, 04.12.2023 ob 17:30  

Mestna skupnost Lendava je v lendavskem mestnem parku pripravila minuli petek prižig prazničnih luči.

S prižigom prazničnih luči v Mestnem parku se je pričelo decembrsko vzdušje v Lendavi.

V tem sklopu se bodo odvili različni dogodki, kot so dogodki za otroke, predstave, razstave in kulturne prireditve, pohod z baklami, decembrska ulica, božični bazar in prihod božička, glasbeni koncerti ter seveda silvestrovanje na prostem.

Prižig prazničnih luči je popestril Duo Savana, otroke pa je obiskala dobra vila, ko so zasvetile lučke. Prav tako je bilo poskrbljeno za hrano in pijačo. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.12.2023 ob 17:58 gost

      Sem bil v Lendavi res sama poezija. Pa kuhančka in pajani kruh sem dobil prostovoljno. Zelo pohvalno. Kljub temu da so bili tako radodarni smo vsi nekaj tudi prispevali za njihovo nadaljnjo delovanje. Ampak tukaj je pomebno to da so pokazali svojo ljudsko plat pa potem zaslužek keri pa prevladuje vsepovsod.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.12.2023 ob 0:27 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.12.2023 ob 22:26 Lazekotpes gost

      Laz je ostala lacna lucke svetijo v temno noc kjer nikomur ni v pomoc.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.12.2023 ob 23:04 gost

      Zelo lepo,sm bila prisotna...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.