https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Miklavž prinesel sneg, Pomurje odeto v belo snežno odejo

06.12.2023 ob 8:10  

Danes smo se v Pomurju prebudili v pravi zimski pravljici.

Napovedi vremenoslovcev so se uresničile in danes zjutraj smo se v Pomurju prebudili v pravo zimsko idilo. V Murski Soboti je do 7. ure zjutraj zapadlo 8 cm snega, na Goričkem 9 cm, v Lendavi 6 cm in Ljutomeru 7 cm.

Pregovor o vremenu za danes pravi: "Ako se zmrzlina grudna ne otaja, še prosinca hujši mraz postaja."

Vir: Arso

Danes bo sicer sprva oblačno, rahlo sneženje na severovzhodu bo ponehalo. Čez dan se bo na Primorskem in v gorah delno razjasnilo, drugod bo pretežno oblačno in ponekod po nižinah megleno. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 3 °C.

Jutri bo precej jasno. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah megla, ki se bo predvsem v Ljubljanski kotlini lahko zadržala večji del dneva. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 0, v alpskih dolinah in v mraziščih Notranjske okoli -8, ob morju 3, najvišje dnevne od 1 do 5, na Primorskem od 7 do 12 °C, napoveduje Arso.

Obeti

V petek dopoldne bo pretežno jasno, po nižinah in tudi ob morju bo precej nizke oblačnosti ali megle. Popoldne bo oblačnost od zahoda naraščala. V soboto bo oblačno, a povečini suho vreme.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.12.2023 ob 8:37 963 gost

      juhuuu sneeeeg

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.12.2023 ob 17:43 gost

      Res se mora človek vprašati pri taki osri zimi ali se res nas planet segreva. Saj imamo zimo 6 mesecev potem 1 mesc pomladi keri je že tako mzel kot zima pa 2 meseca jeseni keri so sivi in megleni in spet zima.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.12.2023 ob 18:27 gost

      Tako mora bite

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.12.2023 ob 21:38 Za molitev gost

      youtu.be/1lG2DhMN_MI youtu.be/XMLrq6LdTvE

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.