https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kaj smo Slovenci v letu 2023 najpogosteje »googlali«?

01.01.2024 ob 11:00  

Podatki Googla o najpogostejših splošnih iskanjih v letu 2023 kažejo, da smo Slovenci najpogosteje iskali informacije o preminulem radijskem in televizijskem voditelju Sašu Hribarju. Na drugem mestu je bilo iskanje gesla BestFM, na tretjem pa partnerica premierja Roberta Goloba, Tina Gaber.

Najbolje iskane osebe

Objavljeni rezultati vključujejo podatke o iskanjih v Googlu v Sloveniji in že tradicionalno ponujajo pregled nad zanimanji Slovencev na spletu. Med najbolj iskanimi osebami prek googla so radijski in televizijski voditelj, satirik in oponašalec Sašo Hribar, ki je tudi najbolj priljubljeno slovensko google iskanje v letu 2023. Sledi mu partnerka predsednika vlade Roberta Goloba, Tina Gaber, na tretjem mestu pa je rock pevka Tina Turner, ki se je letos poslovila. 

Leto 2023 zaznamovali koncerti

Da so leto 2023 zaznamovali koncerti, po njihovih navedbah dokazuje tudi drugo najpogostejše splošno iskano geslo v letošnjem letu - Best FM. Najbolj iskani koncerti letošnjega leta so bili poleg Best FM še koncerti Halida Bešlića, Severine, Siddharte in koncert Stopimo skUPAJ za Urbana.

Naj filmi

"Medtem ko je med najbolj priljubljenimi filmi na prvem mestu Oppenheimer, biografski triler iz leta 2023, ki ga je napisal in režiral Christopher Nolan, sledijo najuspešnejši film studia Warner Bros, Barbie, romantična komedija Nekaj sladkega, film režiserja Alejandra Monteverdeja, Zvok svobode, in napeti kriminalni triler Zlom," so rezultate iskanj povzeli v agenciji Grayling.

Kako? Najbolj iskana vprašanja

Po letih, ki so bila zaznamovana s pandemijo covid-19, so se pri vrhu letošnje lestvice najbolj pogostih iskanj, ki se začnejo z vprašanjem »Kako«, ponovno pojavila bolj splošna vprašanja. Slovence je v letu 2023 tako najbolj zanimalo, kako preveriti veljavnost vinjete, kako je padlo drevo, kako diha ligenj, kako porabiti beljake in kako znižati pritisk.

Naj knjige

Med knjigami, ki so jih prebivalci Slovenije največkrat poiskali v iskalniku Google, so dela Nine Osenar Kontrec, Klemna Selakoviča in Martina Goloba. Med peterico sta bili še knjiga Matthewa Perryja in Henryjeva knjiga.

Najbolj iskane cene

Med cenami je na prvem mestu pristala splošna primerjava cen, na drugem in tretjem mestu pa cene goriv in vinjet. Sledile so nove cene cigaret in cena goriva na Hrvaškem.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.01.2024 ob 16:32 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.01.2024 ob 0:27 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.01.2024 ob 10:18 Tanja gost

      Ne verjamem,da Slovence zanima Tina Gaber.Jaz do nedavnega niti vedela nisem kdo to je. Vem pa kdo je Janja Gambgret,Luka Doncic in drugi zelo zasluzni..zato ne nas basat z neumnostmi

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.