https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na širšem območju več občin bo prekinjena dobava pitne vode

15.12.2023 ob 6:05  

Komunala Radgona in JP Prlekija obveščata uporabnike javnega vodovodnega omrežja v Občini Gornja Radgona, da bo v petek, 15. decembra, motena oskrba s pitno vodo na večjem območju občine Gornja Radgona. Prekinjena oskrba s pitno vodo bo tudi v občinah Radenci in Apače.

Vzrok izpada oskrbe s pitno vodo je v izvajanju nadgradnje vodarne Podgrad. Motena oskrba s pitno vodo bo od 9. do 13. ure na večjem območju občine Gornja Radgona in sicer: Lomanoše, Plitvički Vrh, Podgrad – motena oskrba dalj časa s prekinitvami ter mesto Gornja Radgona, Črešnjevci, Orehovci, Hercegovščak, Norički Vrh – občasno motena oskrba s pitno vodo.

Od 13. do 18. ure bo v večini sledila popolna prekinitev oskrbe s pitno vodo na območju Občin Gornja Radgona, Apače in Radenci, razen na območju sekundarnih vodohranov (Plitvički Vrh, Zbigovci, Police, Očeslavci, Ptujska cesta), kjer bodo kapacitete zadostovale do približno 16. ure. 

Oskrba s pitno vodo bo danes predvidoma med 8. in 15. uro prekinjena zaradi menjave hidroforja tudi na javnem vodovodu Hrašenski Vrh, sporočata Komunala Radgona in Vodovodna zadruga Hrašenski Vrh.

 

Priporočajo, da pred prvo uporabo pitne vode opravite izpiranje interne instalacije tako, da na vseh iztočnih mestih pustite vodo teči tako dolgo, da se ta ponovno zbistri in prosijo za razumevanje. 

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.12.2023 ob 8:05 kilonja gost

      Ne debelega srbina to ne vpliva, on se odžeja samo z vinom, od 12 - tega leta tako, vodo vidi samo ko si kuha testenine in ko se enkrat na mesec tušira .

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.