https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Osnovnošolci na prazničnem druženju ustvarjali s starejšimi

23.12.2023 ob 17:00  

Učenci Osnovne šole Bogojina so obiskali Center za starejše Murska Sobota, kjer so skupaj ustvarjali na prazničnem druženju.

V duhu medgeneracijskega povezovanja in prazničnega vzdušja so osnovnošolci obiskali Center za starejše Murska Sobota. Dogodek, ki je združil mlade in starejše generacije, je prinesel radost, ustvarjalnost in neprecenljive trenutke skupnega druženja.

Osnovnošolci so se v centru srečali s stanovalci, ki so jih toplo sprejeli v svoj dom. Skupaj so se lotili različnih ustvarjalnih dejavnosti, ki so prinesle smeh, veselje in pravo praznično vzdušje. Pekli in okraševali so piškote, ustvarjali praznične voščilnice ter se družili ob pogovoru in družabnih igrah.

Učenci so pripravili tudi glasbeni program, v katerem so zaigrali in zapeli stare ljudske pesmi. Pri prepevanju pa so se jim pridružili tudi varovanci doma, kar je še dodatno okrepilo čar dogodka.


Na koncu so se otroci in starejši razšli z nasmehom na obrazu ter obljubo, da bodo druženje še kdaj ponovili.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.