https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kje v Pomurju bodo potekala silvestrovanja na prostem?

28.12.2023 ob 17:30  

Leto se izteka h koncu, vi pa ne veste, kje preživeti najdaljšo noč v letu? Ponujamo vem nekaj predlogov, kje v Pomurju lahko pričakate novo leto na prostem. Večina se je letos odpovedala ognjemetu ali se odločila za okolju in živalim prijazne alternative. Pridružite se jim.


Murski Soboti za zadnji dan letošnjega leta v mestnem središču, na Trgu Zmage, pripravljajo silvestrovanje na prostem, kjer bosta zbrane zabavala Skupina Plamen in DJ Hari od 22. ure naprej. Tudi letos pa bodo pripravili silvestrovanje za otroke, ki se bo pričelo ob 17. uri. Tokrat bodo v novo leto vstopili z ognjemetom, ki bo glede na lanskoletne slabe odzive ob laser šovu, izveden običajno, a vseeno nekoliko bolj »okolju prijazno«, saj ne bo v nobenem sestavnem delu vseboval plastike. 

V središču Moravskih Toplic bodo za nepozabno, energično in pozitive polno noč poskrbeli Skupina Avantura in Larisa Sreš. Vabljeni, da se jim pridružite od 22. ure naprej. 

Lendavi lahko najdaljšo noč v letu pričakate na osrednjem prizorišču ob letnem odru gledališke in koncertne dvorane, kjer vas bo zabavala glasbena skupina Skok od 22. ure naprej. Za razliko od Murske Sobote, namesto ognjemeta organizirajo laser šov. 

Novo leto bodo prav tako pričakali na Glavnem trgu v Ljutomeru, kjer vas bod od 22. ure naprej zabavala skupina Zlata žila. 

Na silvestrovanje na prostem vas letos vabi tudi občina Grad, kjer vas bo od 22. ure naprej zabavala skupina Blue planet. Dogodek bo do 2. ure zjutraj potekal na velikem parkirišču za Doživljajskim parkom Vulkanija

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2023 ob 19:39 prekmurec gost

      Kje v Pomurju bodo potekala silvestrovo pokanje, moramo biti glasnejši kot v Rusiji in Izraelu !?

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2023 ob 22:26 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2023 ob 21:05 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Etnija bo zbigsala mesečno podporo .....te pa bo čez leto spet več na državnih jaslicah......

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.12.2023 ob 21:44 A2A gost

      Kaj pa Lendava?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.12.2023 ob 0:11 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.12.2023 ob 4:46 Lendavčan gost

      V Lendavi pripravlja drislavi lendavski nadvojvoda najprej popoldan učenje slovenskega pravopisa - Toporišič potem pa po 22. uri bombomet, ki se bo odvijal vse v novega leta dan. Zelo pod pod strahom, ker se bo bal Madžarskih nyilašev, ki bi ga želeli likvidirati.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.12.2023 ob 8:32 gost

      Kdo pa je lahko še največji smrduhar kot ti , speri iz sebe grinte , prereži korenine na pisalniškem stolu , pa soseda prosi , da te spere s KERHARJEM pa naj se kar precej odmakne od teme saj bo iz tebe letela smrad in nesnaga ti srbski žveklaš ! 8:26

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.12.2023 ob 10:34 smrkci gost

      Zdravo in srečno doma,tri izbire imam dvosed,trosed in fotel,na mizi pa šunka,zabil,luk,česnek šmarnica,rdečka in žganijca slivovica.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.