https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Najboljši filmi za praznične dni

30.12.2023 ob 17:30  

En dan nas še loči do novega leta, s tem pa tudi še nekaj prazničnih dni, ko preprosto ne sme manjkati stiskanje pod odejo in ogled najlepših prazničnih filmov. 


Nekaj predlogov, katere si lahko ogledate podajamo spodaj, med njimi pa so zajete tako večne klasike, kakor tudi nekatere malo manj znane a vseeno odlične božične zgodbe.

1. Silvestrovo v New Yorku (New Year’s Eve)

2. Pravzaprav ljubezen (Love Actually)

3. Družinska zamenjava (Family switch)

4. Gremlini (Gremlins)

5. Kolo sreče (Trading places)

 6. Nasilna noč (Violent night)

7. Počitnice (The Holiday) 

8. Umri pokončno (Die hard)

 9. A smo že tam? (Are We There Yet?)

10. Spirited

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.12.2023 ob 20:52 ........ gost

      nula, edino kaj velja Doc Holiday in Yajat Earp, ter Obračun kod O.C. korala, mogoče tudi Pridi jutri, da pozabiš na včeraj, najnovejši v režiji J.J đeja Slovenije

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2023 ob 1:00 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.12.2023 ob 22:51 Saudumm gost

      youtu.be/_GZDAESbXKs

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.12.2023 ob 10:11 smrkci gost

      Sramota za vse tv v Sloveniji,ke niso predvajali enega najboljših filmov za božične praznike in ta film je kevin sam doma, v sosednjih državah je eden najbolj gledan film za božič,Tv v Sloveniji niso vredni enega centa banda idiotska samo denar znate pobirat marš u pizdomaterno.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2023 ob 10:30 gost

        Imaš prav rajši bi kakšnega Kozara , MARŠ NA DRINO ali ne JOČI PETER PREDVAJALI . Pri Kevinu je pa tako , da si enak igralcema ki sta lika v tem filmu , ki iztopata .10:11

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.