https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kaj je Nostradamus napovedal za leto 2024?

01.01.2024 ob 6:00  

Leto 2023 je bilo polno izzivov in po besedah znanega preroka tudi leto 2024 ne bo veliko boljše. Na žalost po Nostradamusovih besedah kaže, da se težki časi ne bodo končali. Nostradamus je skoraj pol tisočletja po njegovi smrti še vedno znan kot eden najslavnejših astrologov in prerokov v zgodovini.


Nostradamus, francoski astrolog iz 16. stoletja, znan kot "prerok pogube", je napovedal, kaj se bo zgodilo v letu 2024. Njegova vizija prihodnosti je predstavljena v besedilu Prerokbe (Les Propheties) iz leta 1555. Zapisal jo je v 942 poetičnih štirivrstičnih pesmih, in čeprav so njegovi zapisi nekoliko nejasni, mu pripisujejo zasluge za predvidevanje vzpona Adolfa Hitlerja, atentata na Johna F. Kennedyja, napade 11. septembra in covid.

Ko se zvezde poravnajo in starodavne prerokbe odmevajo skozi čas, se svet pripravlja na leto, ki ga je Nostradamus označil kot ključno. Leta 2024 bomo morda priča uresničitvi njegovih skrivnostnih vizij, ki obljubljajo preobrazbo svetovne politike, medicinskih čudes in tehnoloških inovacij.

Nekaj Nostradamusovih napovedi za leto 2024

Princ Harry bo postal kralj

Eden od odlomkov v njegovem dolgem besedilu pravi, da bo "kralj otokov pregnan s silo". Nekateri menijo, da Nostradamus cilja na kralja Karla III. Drug odlomek, ki prav tako domnevno govori o Karlu III., pravi, da bo "kmalu za katastrofalno vojno nov kralj maziljen, ki bo dolgo časa pomirjal zemljo". Princ Harry pa ga bo zamenjal namesto princa Williama. Namreč, Nostradamus je predvidel, da ga bo zamenjal nekdo, ki "ni zaznamovan od kralja". To naj torej bil slavni "rezervni" dedič.

Zemlji se bo približal ogromen komet

Ogromen komet, ki ga astronomi prej niso zaznali, bo prodrl v naš sončni sistem in se nevarno približal našemu planetu. Njegova ogromna velikost in pot bosta nakazali velik potencial za škodo, kar bo sprožilo tekmo s časom, medtem ko se bo človeštvo trudilo najti rešitev.

Putinov tango z zmajem

Leta 2024 bo zaznamovalo Leto Zmaja, simbol moči in sprememb. Nostradamusova vizija vidi ruskega predsednika Putina v ključni vlogi, ki bo krojila usodo njegovega vodstva. Zmajevo leto prinaša izzive in priložnosti, v katerih bo Putinova politična spretnost na preizkušnji.

Kitajska na svetovnem prestolu

Kitajska, država z bogato zgodovino in kulturo, se po Nostradamusovih napovedih usmerja k globalni prevladi. Naslednje leto bo ta azijska velesila morda celo zasenčila druge globalne igralce, s čimer bo potrdila svojo vse večjo moč in vpliv.

Vstaja umetne inteligence

Svet umetne inteligence bo doživel neverjeten porast. AI bo presegel svoje tradicionalne vloge in postal ključni element v različnih sektorjih, od zdravstva do vsakdanjega življenja, kar bo sprožilo tehnološko revolucijo.

Evropska vzhajajoča zvezda: mlad voditelj

V Zahodni Evropi se bo pojavila nova, karizmatična politična sila. Ta mlad voditelj bo imel potencial za preoblikovanje geopolitične krajine, a njegov pravi vpliv in namere ostajajo uganka.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.01.2024 ob 8:44 gost gost

      VSE ENA VELKA LAŽ PA KJE JE VEDEL ZA PUTINA V, BRITANIJO LOLEK JE KDO TO VERJAME AJDI AJDI NAPOVE NAJSLABŠE KJE JE PA KAJ DOBREGA

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.01.2024 ob 8:57 kilonja gost

        Res je, pravljice za lahko noč, samo še baba vanga manjka :) . Pri njej se najprej nekaj naravna nesreča zgodi, potem pa udari z novico...kdaj je že ona napovedala da bo v Fučkofcih suša :) .

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.01.2024 ob 0:27 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.01.2024 ob 8:55 kilonja gost

      Vse najboljše v Novem letu vsem s Pomurca in uredništvu .

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.01.2024 ob 9:00 gost

      Ta slavni kao napovedovalec prihodnosti je bil velik prevarant. Kajti vse te napovedi niso bile njegova videnja ampak je vse spretno ukradel menihom iz 11 stoletja. Vse to so oni varovali v samostanu imenovanem,,, citadela,,,,. So ta samostan požgali tisti keri so se hoteli do kopati vseh teh skrivnosti. S tem pa povzročili nepopravljivo škodo ker so se parlamenti po razgubili po celem svetu. Vsak ki se je malo razumel v zapise menihov je vedel razvozlati njihove skrivnostne zapise in se začel hvaliti kako on vdi v prihodnost. In tak je bil tudi francoski vizionar imenovan,,, Nostardamos,,,,.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.01.2024 ob 9:08 baba vanga gost

      Evo ga mene sa Bugarske . Dala i ja svoju napoved . Dobila bum novuga zubiju . Čekala več 3 godina na socialu i evoga . Dobila budem menupauzu a htela imati dete . Dosta ljuda bu umrla a dosti še više bude se rodila . Dosta bude kiša padao, sneg ne i suša bude padao najverovatno poleti . Dosta bude i...pa javim se tamo Junija da malo vidim po internetu šta če još biti .

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.01.2024 ob 9:24 smrkci gost

      Vdeževanje,slutnja in sanje so nične kot porodnica si jih umišlja srce,če te ni obiskal najvišji ne obračaj svojega srca nanje.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.01.2024 ob 10:42 gost

      Smrkec,,,, nisem vedel da si postal dušni pastir.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.01.2024 ob 11:28 Karel K. gost

      Evropska vzhajajoča zvezda: mlad voditelj. To bo zagotovo eden od sedaj vladjočih titoistov v Sloveniji, Golob, Mesec, Musarjeva, Vrečko, Tonin, Janša, Logar. Ni kaj Slovenija ima toliko talentov, da bo zasedel to mesto vzhajajoče zvezde, da ni vrag, da nebi eden od njih uspel. Problem nastane, če bo zares to mesto pripadlo slovenskemu talentu, saj bo potem Evropa propadla in bosta Putin in Kitajec Ši Džinping mirno zakorakala do zahodne obale Evropskega kontinenta in bosta postala gospodarja Evrazije. Za nas slovence to pomeni katastrofo, saj nam bosta še naprej vladali dve skrajni politični desno-levi opciji, katerih voditelji Janša in Kučan malikujeta Putina in Džipinga. Podredila se bosta zahtevam obeh, samo, da bosta lahko ostala še naprej na čelu partije.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.01.2024 ob 11:45 obnovljivi vir gost

      Vsi tile (liderji ) bodo že zgnili v zemlji ! Preoblikovanje vladarstva pa je nujno potrebno pred samouničenjem kapitalističnega mišlenja !!!!!!!Na takšen način svet nebo mogel obstajati --obstati !!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.01.2024 ob 11:57 gost

      Karci ta mlad evropejec bo tvoj podmladek verjetno idiot kot ti.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.01.2024 ob 12:37 svoboda gost

      Kaj je Nostradamus napovedal za leto 2024 ? Jasno kot beli dan SVOBODO !!

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.01.2024 ob 19:34 Kobra gost

      Ni tu nobene babe vange ne Nostradamusa svetovne kapitalistične svinje nas z tem pripravljajo na svoje nove pohode,kateri verjamejo do trdili da bila taka napoved ne par svinj kapitalističnih ki vladajo svetu pripravljajo ljudi na to,da bojo lažje vse speljali.kar se pa vremenskih pojavov tiče pa si naj ti zlikovci ameriški pripišejo sebi že po vojni so kar celo v svoji državi delali jedrske poskuse v nevadski puščavi,kot če to ni onesnaževalo okolja Francozi na stolu muraroa Rusi v Sibiriji,....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.01.2024 ob 4:52 Saudici gost

      https://english.aawsat.com/gulf/4763271-saudi-leadership-congratulates-viola-amherd-being-elected-president-switzerland

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      02.01.2024 ob 12:53 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Meni je napovedal(imam zvezo z njim),da bom to leto še naprej jeb......desne IDIOTE,da o teh desnih kretenih ne bom spreminjal mnenja.Dober je ta možakar izpred stoletij.......je pa napovedal še ,da bo Ivanu mali samo še za scanje,gobec pa za pljuvanje,sline pa bo manj,oni okoli njega bodo počasi izsušeni,rit mu bodo lizali prek mazil za tople.....V vse to verjamem.....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.