https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Obravnavali drzno tatvino, pridržali razgrajača, prijeli 10 tujcev

02.01.2024 ob 8:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, kaznivo dejanje ter tri kršitve javnega reda in miru.

S področja kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana drzna tatvina. Osumljenca so policisti prijeli in bo s kazensko ovadbo priveden na sodišče.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelja, katera se ob intervencijah policistov nista pomirila, sta bila pridržana na policijski postaji.

V Gornji Bistrici je bilo prijetih 10 tujcev, kateri so na nezakonit način vstopili v našo državo. Po končanem postopku so bili odpeljani v azilni dom.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes predvsem na območju policijske postaje Ljutomer.

Foto:arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.01.2024 ob 8:59 gost

      Migranti nehajte hoditi v Slovenijo , saj smo že tako v razsulu !

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.01.2024 ob 12:42 gost gost

        , prijeli 10 tujcev in jim omogočili brezplačni prevoz do nastanitve. Že enkrat nam povejte koliko nas ti tujci stanejo ? NVO zganite se s svijimi človekovimi pravicami !!

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.01.2024 ob 21:17 gost

      Lepo polnijo Evropo vejo kam,vejo kje vladajo butli,ki njih zagovarjajo.Kaj delate to Evropskemu narodu budale politične,kaj se greste,a vas je zato volil in dal glas za vas evropski človek.Zakaj ti migranti ne gredo na Kitajsko.Tam seveda niso zaželjeni.Se kdo od vladajočih butlov sploh vpraša kake bodo posledice tega.Kaj boste rekli ko vam bodo glave rezali in vsiljevali njihovo kulturo vero itd Še eno naševere se marsikateri evropski državljan sramuje ja tudi Slovenec,češ kaj mi bo ta vera.Ja ok ampak poglejte njih njihovo vero složni vsi do nje.Kaj bo rekel evropski človek ko mu bodo oni vsiljevali njihovo vero.E pa smo tam našo vero zapostavljamo,a pred vrati nam prihaja zlo,pa si predvsem nesposobna evropska politika zatiska oči.Ja sedaj je prepozno Gamat je tukaj a ne zato,da bi delali.Ja glave do rezali kdor se ne bo ravnal po njihovi kolturi veri.Ozemlje Evropske unije so nam prednji v Bruslju ukradli in podarili tujcem migrantom.Evropskemu delavcu pa na ramena naložili davke in enormne podražitve.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.01.2024 ob 0:47 Alkoholiziran voznik gost

      oe24.at/oesterreich/chronik/pkw-lenker-stuerzt-ueber-7-meter-hohe-mauer-tot

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.01.2024 ob 20:14 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Jansha pravi,da tisoč.Zdaj bo šele ,ko so mu rodbini ukinili vize,Šiptarjem.Šipcem........Trije,štirje se naj kar naselijo pri doktorhci......bo se lažje posvetil antivladnikom.......

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.