https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura ima novega športnega direktorja

4.1.2024  

Iz kluba so sporočili, da je Robert Koren novi športni direktor Mure, po tem, ko se je z mesta direktorja minuli teden poslovil Denis Rajbar.

Na včerajšnjem sestanku upravnega odbora kluba so se odločili, da vlogo športnega direktorja prevzame Robert Koren, ki je doslej bdel nad razvojem nogometašev v nogometni šoli Mure. To funkcijo bo opravljal tudi v prihodnje, ob tem pa prevzema tudi delo športnega direktorja. Danes je s trenerskim štabom in nogometaši že opravil prvi sestanek, v naslednjih dneh pa bo njegov fokus predvsem na dogajanju v zimskem prestopnem roku.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura je za klub povedal: »Robert Koren je novi športni direktor NŠ Mura. Svoje neprecenljive igralske izkušnje, kjer je bil zelo uspešen tako na reprezentančni, kot na najvišji mednarodni klubski ravni, je po koncu kariere dopolnil s strokovnim delom v različnih klubih.

V Muri je do sedaj vodil mladinsko šolo, kjer smo se že lahko prepričali, da njegovo delo daje rezultate. Tekmovalne selekcije so veliko bolj uspešne, hkrati pa je Mura je postala privlačna za mlade, talentirane igralce.

Verjamem, da smo z Robertom dobili pravo rešitev in nam bo s svojim znanjem pomagal pri doseganju ciljev, ki smo si jih zastavili v letošnji sezoni in ostajajo nespremenjeni, torej uvrstitev v kvalifikacije za evropska tekmovanja ter vzgoja mladih igralcev. Naša skupna strategija je razvoj mladih nogometašev in postopna vključitev v člansko ekipo, obenem pa vrnitev h koreninam, k Muri, ki ima domač, slovenski podpis. Robert Koren bo zato še naprej bdel nad strokovnim delom v tekmovalnih selekcijah od U15 do U19«. 

Robert Koren, športni direktor NŠ Mura je za klub povedal: »Rad bi se zahvalil klubu za zaupanje, ki so mi ga izkazali. Pred mano je izziv, ki se ga zelo veselim, motivacije mi ne primanjkuje. Vizija kluba je bila jasna vseskozi in se ne spreminja, to je vključitev domačih nogometašev v člansko ekipo, kjer dobijo priložnost in postopoma tudi čim večjo minutažo.

Smo v prestopnem obdobju, prihodi in odhodi so stalnost v nogometu, tudi mi bomo aktivni na nogometni tržnici. Še pred tem pa se bomo pogovorili z nogometaši, analizirali obstoječi kader in se nato odločili, kakšne profile nogometašev potrebujemo. Cilji v letošnji sezoni ostajajo enaki, kot so bili pred sezono in to je uvrstitev v kvalifikacije za evropska tekmovanja«.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.01.2024 ob 14:17 Pištek gost

      No bogi muraši ko ste prišli iz dreka ven da vas je g Rajbar izvlekel in vlagal za vas zdaj boste spet počasi tonili kot Titanik v vodi..in še to kaj so drugi spravili bodo potuhnjeni zdaj spet kradli kot so vedno.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2024 ob 16:30 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.01.2024 ob 15:22 Gost 1 gost

      Zdaj ste zadovoljni, ker ni nobenega komentarja. Hvala g. Rajbar največ si naredil za klub in neupravičeno toliko kritiziran. Ne želim Muri slabo ampak nimam prevelikega pričakovanja.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.01.2024 ob 15:40 AJAJAJAJAJ gost

      Zdaj do sigurno prvaki CL. Garant. To je resno močna okrepitev. Ka spet prpela mlade od indre, domai pa klop. Jasno. HAHAHAHAH, kama ide ta Mura?????

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.01.2024 ob 7:30 gost gost

        tebi nihče ne paše, rajbara si dnevno šinfal, zdaj že Korena, če bi tij bil na funkciji bi še znan sam sebe šinfal.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.01.2024 ob 16:09 gost

      Več škode je naredil kod koristi

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.01.2024 ob 16:18 gost

      Mura ima preveč Trejz katerim daje zastojn letne stopnice,kape šale bunde I. T. D. to vse stane

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.01.2024 ob 16:36 gost

      Koroski serif...se samo predsednik si nej

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.01.2024 ob 17:02 gost

      Zdaj je res konec Murine zgodbe. Pokradli bodo kar je ostalo, potem pa stečaj. Nisem mislil, da je Kuzmič tak IDIOT.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.01.2024 ob 17:11 gost

      Zdaj pokradejo še to kar je ostalo, potem pa stečaj. Nisem mislil, da je Kuzmič tak pokvarjeni IDIOT. Stiral Goričance zdaj pa bo uničil klub.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.01.2024 ob 7:32 gost gost

        Kuzmiči vsaka čast ker je po letih tavanja v nižjih ligah iz Mure naredil stabilnega prvoligaša, vij eni pa ste dele kak od računalnika še nej prišli.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.01.2024 ob 18:19 Koncno gost

      Zdaj de Rajbar videl kaj pomeni športni direktor,idemo na prvo mesto

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2024 ob 18:34 gost

        Vi samo Korenu zaupajte, malo se ozrite nazaj kje je vse bil kaj je naredil!? Rajbar je nekaj vložil v klub.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.01.2024 ob 18:21 Erni Me__č gost

      Zdaj pa dva meseca pa klub je veliki P_Z_I tej se spokradne pa odide😫😫

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      04.01.2024 ob 18:22 Erni Me__č gost

      Ja v pumurski ligi😫😫

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      05.01.2024 ob 10:19 Titanik gost

      Znate gdo prvi pobegne z potapljajoče ladje,(Mure)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.