https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam se odpraviti ta konec tedna?

12.01.2024 ob 14:50  

Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko ta konec tedna odpravite v Pomurju.

Sobota, 13. januar 

17. Trstenjakov pohod

Vabljeni na tradicionalni pohod v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr. Antona Trstenjaka. Ob 9. uri zbiranje pohodnikov pred spomenikom dr. Antona Trstenjaka, pri cerkvi sv. Petra v Gornji Radgoni, ob 9.15 odhod do rojstne hiše v Rodmošcih. Pohodniki iz Negove se zberejo ob 10. uri pri OŠ dr. Antona Trstenjaka Negova. Pohod organizirajo: Planinsko društvo Gornja Radgona, TD Majolka, Osnovna šola dr. Antona Trstenjaka Negova in Turistično društvo Negova-Spodnji Ivanjci.

Predstava Božična noč pri Ivanovem izviru na Razkrižju

Turistično narodopisno društvo Razkrižje, ki predstavo uprizarja že 24. sezono, vabi v soboto ob 18, da se jim pridružite na kulturno-verskem dogodku po svetopisemskem izročilu Kristusovega rojstva. Poleg igralsko-govornega dela je v predstavo vključeno veliko odličnega petja, tako celotnega cerkvenega pevskega zbora razkriške župnije kot tudi vseh glavnih igralcev: Jožefa, Marije in drugih, ki del svojih vlog odpojejo. Predstava poteka v čudovitem naravnem ambientu ob Ivanovem izviru.

Nedelja, 14. januar

Koncert Ventus Aquilo: Božični utrinki

Komorni zbor Orfej iz Ljutomera bo praznični čas zaključil s koncertom Ventus Aquilo - Božični utrinki, koncert bo v nedeljo ob 17. uri, v Cerkvi Svetega Jurija v Svetem Juriju ob Ščavnici. V goste prihaja Beročka.

Poročni sejem v Čardi

Če načrtujete poroko, ne zamudite poročnega sejma, ki bo v nedeljo med 10. in 16. uro potekal v Čardini dvorani pri Martjancih. Na enem mestu boste tako lahko našli vse, kar potrebujete za poroko. Vstop bo prost, na voljo pa bodo različni poročni ponudniki, promocijske akcijske cene in tudi nagradne igre.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.01.2024 ob 17:24 Proti Kitajski gost

      Za demokraciju proti Kitajski https://youtu.be/UfRz4h7JCRg https://youtu.be/TdV6GHqMqO0 https://www.24ur.com/novice/tujina/v-tajvanu-predsedniske-in-parlamentarne-volitve

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.