https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Jutri sneg do nižin, vremenoslovci izdali opozorilo

18.01.2024 ob 13:30  

Na Arsu so za petek razglasili oranžno opozorilo za Primorsko zaradi snega in vetra, za ostale dele države pa je izdano rumeno opozorilo. Po napovedih vremenoslovcev lahko jutri namreč pričakujemo padavine s snegom do nižin.

Popoldne bo večinoma suho, razen na zahodu se bo prehodno delno razjasnilo. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Temperature bodo od 9 do 15, na severozahodu okoli 5 stopinj Celzija.

V drugem delu noči na petek se bodo spet začele pojavljati padavine. Do jutra se bodo razširile nad vso Slovenijo, meja sneženja se bo v notranjosti spustila do nižin. Začel bo pihati severovzhodnik, zjutraj na Primorskem burja. Jutranje temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem od 4 do 8 stopinj Celzija.

Jutri bo oblačno s padavinami in sneženjem v notranjosti, padavine bodo popoldne od severovzhoda ponehale. Pihal bo veter vzhodnih smeri, ki bo popoldne slabel, na Primorskem pa zmerna do močna burja. Popoldanske temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem do okoli 5 stopinj Celzija, navaja Arso.

Foto: Posnetek zaslona Arso

"Snežiti bo začelo jutri v zgodnjih jutranjih urah, dosti hitro vse skupaj. Do jutra bo dež povsod v notranjosti Slovenije prešel v sneg; glavnina padavin bo med 6. in 10. uro dopoldne, nato pa bodo od severovzhoda padavine začele slabeti. Najmanj jih bo na severovzhodu, torej v Prekmurju in delu Štajerske," je za STA povedal dežurni meteorolog na Agenciji RS za okolje Andrej Velkavrh. Kot je še dejal bo sneženje kar izrazito, v nižinah bo zapadlo od pet pa vse do okoli 20 centimetrov snega.

Previdno na cesti

Na prometno-informacijskem centru pozivajo voznike, da se zaradi napovedanega močnega sneženje na pot ne odpravljajo brez zimske opreme in hkrati opozarjajo, da bo promet potekal počasneje, zato se na pot odpravite pravočasno.

Obeti

V noči na soboto se bo razjasnilo in čez dan bo jasno. Jutro bo hladno, na Primorskem bo pihala večinoma šibka, le zjutraj še zmerna burja. V nedeljo bo pretežno jasno, zjutraj bo mrzlo in po nekaterih nižinah lahko megleno.

Biovreme

V četrtek bo vpliv vremena zmerno obremenilen. V noči na petek in v petek dopoldne bo vremensko obremenitev občutilo veliko ljudi. Pojavljala se bo v obliki slabega počutja, povečanega notranjega nemira, razdražljivosti, motenj v spanju, utrujenosti in potrtosti. Priporočamo večjo previdnost, dosledno upoštevanje morebitnih predpisanih diet in zdra¬vil, navaja Arso.

Foto: arhiv Pomurec 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.01.2024 ob 14:20 gost

      Počakajmo pa se bo videlo !

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.01.2024 ob 22:17 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.01.2024 ob 17:32 gost gost

      Za naše kraje itak večinoma mimo vdarijo ti pametni vre,menoslovci.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.01.2024 ob 21:09 Štef gost

      Ob napovedi ARSO bi naj bilo v Pomurju snega le za vzorec, nevem kje pomurec pridobiva podatke

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.