https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Po pomurski avtocesti drvel s kar 206 km/h

05.02.2024 ob 10:30  

Voznik osebnega avtomobila je minuli petek po pomurski avtocesti drvel s kar 206 km/h.


Minuli petek, 2. februarja so policisti Postaje prometne policije Murska Sobota opravljali meritve hitrosti na pomurski avtocesti A5 v smeri Lendave. Voznik osebnega avtomobila znamke Škoda je vozil s hitrostjo 206 km/h, kljub temu, da je hitrost omejena na 110 km/h. Vozniku, državljanu Turčije, je bila izrečena globa 1200 evrov in 9 kazenskih točk.

Foto: arhiv Pomurec, Policijska uprava MS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.02.2024 ob 10:43 gost

      Verjetno je peljal kako migrantko v porodnišnico.

      17 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.02.2024 ob 10:46 gost

      Narobe migratke ne grejo v Evropo ker one ne morejo posiljevati. Zato v Evropo grejo samo migranti leni nemarni zanemarjeni moški. Lenuhi in smrduhi. Za keere misli Evropa da so novodobna delavna sila. Malo morgen. Taki niso delavci in nikoli nebodo mogoče dva ali rije na 1.000 migrantov.

      27 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.02.2024 ob 19:48 gost

      Evo zdaj si poglednite Turčina to nacijo kako dirkajo po Evropi.Jaz ne vem kako bi si upal pri njih peljati z tako hitrostjo,ko ne poznaš ceste in predvsem zaradi varnosti sebe in ostalih udeležencev v prometu.Verjetno ima tudi ta kupljeno vozniško dovoljenje.Take poslati takoj na psiho test in to na njegove stroške.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.02.2024 ob 20:10 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ma,jaz s svojim predsedniškim avtičem,tam nekje.....

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.