https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti obravnavali poskus vloma v cerkev, tatvino goriva in tatvino denarja

06.02.2024 ob 6:58  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, šest primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru. 


Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali poskus vloma v cerkev, radgonski policisti poskus vloma v poslovni prostor, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila in tatvino denarja ter mobitela. Murskosoboški policisti so obravnavali vlom v športni objekt od koder je bila ukradena pijača in poskus vloma v parkirni avrtomat, lendavski pa poskus vloma v starejšo nenaseljeno hišo.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Turnišču je zjutraj okoli 7. ure prišlo do vnetja oblačil, ki jih je lastnik po pomoti odložil na prižgan štedilnik. Posredovali so domači gasilci, ki so požar pogasili in prezračili objekt. Nastalo je za 200 evrov škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti. 

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2024 ob 7:26 gost

      Ima svašta ojojoj !

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.02.2024 ob 11:04 Policisti na delu gost

      https://www.24ur.com/novice/slovenija/v-hisi-ivana-zidarja-nasli-sef-z-okoli-830000-evri-gotovine

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.02.2024 ob 12:29 gost

      Policisti samo za nekatere kurje tatove, tam kjer kradejo miljone EUR, pa se Dominika preiskuje sama. Banana država, banana policija.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.02.2024 ob 21:03 gost

      Sovražim policijo in naše sodstvo iz dna duše.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.02.2024 ob 21:30 gost

      Slovenija ala Mehika mafija.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.